Search

Photos: Ένα λάθος ήταν αρκετό για να κοστίσει την ήττα από τον Απόλλων Παραλιμνίου στον Άρη Αβάτου!

Την ήττα με 0-1 από τον Απόλλων Παραλιμνίου γνώρισε ο Άρης Αβάτου στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Σε ένα ματς που εξελίχθηκε κυρίως στην δύναμη και είχε ευκαιρίες με το σταγονόμετρο μπροστά από τις δύο εστίες, οι φιλοξενούμενοι απέκτησαν το προβάδισμα που τους χάρισε την νίκη στην τελευταία φάση του ημιχρόνου. Στο δεύτερο μέρος το σύνολο του κόουτς Μαραντά παρουσιάστηκε βελτιωμένο, όμως δεν κατάφερε να φτάσει έστω στην ισοφάριση, γνωρίζοντας την ήττα με έναν ανέλπιστο τρόπο.

Η πρώτη αξιόλογη στιγμή του ματς καταγράφηκε στο 38ο λεπτό με την κεφαλιά του Ζυγκερίδη που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 45′ σε μια ανύποπτη φάση, ο Κουτσούμπας γύρισε την μπάλα στον Αμουτζάκη προκειμένου να απομακρύνει, εκείνος κοντρόλαρε όμως στην συνέχεια δεν υπολόγισε σωστά την τροχιά της, ο Ζυγκερίδης που ακολούθησε την φάση, πίεσε, έκλεψε και δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να γράψει το 0-1.

Στο 60′ ο Άρης Αβάτου έχασε την μεγαλύτερή του ευκαιρία, με τον Γουναρίδη να απομακρύνει με δυσκολία την κεφαλιά του Μίλερ μετά το φάουλ του Δόντσου. Στο 75′ ο Σαρηγιαννίδης βρήκε με κάθετη πάσα τον Σιχλιμοίρη, εκείνος βγήκε απέναντι από τον Γουναρίδη, με τον τερματοφύλακα του Απόλλωνα να βρίσκει την μπάλα όσο χρειαζόταν, προκειμένου να ανακόψει την ταχύτητά της και να δώσει την ευκαιρία στους αμυντικούς του να απομακρύνουν. Τελευταία αξιόλογη φάση του αγώνα στο 90′, με ένα σουτ του Κουτσούμπα που δεν βρήκε στόχο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιαμάνης που είχε για βοηθούς τον Οικονομίδη και την Κοτανίδου από τον ΣΔ Δράμας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Άρης Αβάτου (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος, Μπουνταγκίδης, Μίλερ, Κουτσούμπας, Κούτρας (76′ Κρασώνης), Ζωσιμίδης (59′ Κοτόπουλος), Ψεμματάς (61′ Τσέκος), Δόντσος, Σιχλοιμίρης (84′ Γκέκας), Σαρηγιαννίδης.

Απόλλων Παραλιμνίου (Δημητρίου): Γουναρίδης, Τσαούσης (65′ Μουτεσίδης), Κουτζαβασίλης, Λιάρας, Τάκας, Τριανταφύλλου, Νικολαΐδης (76′ Τοπάλ), Μερεσιώτης (65′ Δέντσας), Καριοφύλλης, Ντιαλό (88′ Σιψής), Ζυγκερίδης.

Share it