Search

LIVE: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 18ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αναμετρήσεων της 18ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με επίκεντρο φυσικά της ομάδες της Θράκης, αλλά και το ντέρμπι ανόδου στο “Ανθή Καραγιάννη” μεταξύ ΑΟΚαβάλα και Νέστου Χρυσούπολης. Η αγωνιστική περιλαμβάνει θρακιώτικο ντέρμπι ουράς και τοπικό ντέρμπι στη Ξάνθη.

Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της 18ης αγωνιστικής (15:00):

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου  (Σιαμάνης, Οικονομίδης, Κοτανίδου της ΕΠΣ  Δράμας)

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Γεωργιτσόπουλος (Δράμας), Καμπερίδης (Καβάλας), Παστιάδης της ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Ορφέας Ξάνθης  (Στολής (Σερρών), Βερνέζης, Καρασαββαΐδης της ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο Σιδηροκάστρου: Εθνικός Σιδηροκάστρου –  Α.Ε. Καλαμπακίου  (Αναστασόπουλος, Μαλανδρής, Τσιρώνας της ΕΠΣ Χαλκιδικής)

Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”: Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης  (Μαλούτας, Παπαδάκης, Γιάντσης της ΕΠΣ Ημαθίας)

Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε χθες με δύο αναμετρήσεις:

Αετός Ορφανού – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-0

Κεραυνός Πέρνης – Πανσερραϊκός 1-0 (79′ Χαλπέτης(π.))

Η βαθμολογία μετά και τη δθεξαγωγή των δύο χθεσινών αναμετρήσεων έχει διαμορφωθεί ως εξής (δείτε εδώ).

14:30 Μισή ώρα πριν τη σέντρα πάμε  στον καθιερωμένο κύκλο των συνθέσεων.

14:32 Αρχή με το απόλυτο ντέρμπι στο “Ανθή Καραγιάννη”, εκεί όπου ο ΑΟΚαβάλα υποδέχεται τον Νέστο Χρυσούπολης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν διαφορά 4 βαθμών. Πολλοί οι Θρακιώτες στους φιλοξενούμενους (Κετσιεμενίδης, αδερφοί Μελισσόπουλοι, Ορφανίδης, Παπαδόπουλος Λ., Μκρτσιάν και Γκουτσίδης), ενώ έχει εκπροσώπους απ’ τη Θράκη και ο ΑΟΚ (Λίτσκας, Δεμένικος).

ΑΟΚαβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Γαβριηλίδης, Γιατσίνοβιτς, Θωμαΐδης, Γεμιστός, Τσούτσης, Μαρκόπουλος.

Αναπληρωματικοί: Κέρθι, Λίτσκας, Τόσκας, Δεμένικος, Μλπιος, Βαλαβανόπουλος, Παπαδόπουλος.

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊντανός, Αρετάς, Μκρτσιάν, Χούσινετς, Κουντού, Καθάριος, Ορφανίδης, Μπέλιτς, Νικλητσιώτης, Μελισσόπουλος Α.

Αναπληρωματικοί: Γκουτσίδης, Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια, Χαραλαμπίδης, Παρουτσής, Ευθυμιάδης, Μελισσόπουλος Ν.

14:37 Τοπικό ντέρμπι έχουμε στη Ξάνθη, με την Ασπίδα που βλέπει τις ελπίδες της για παραμονή να εξανεμίζονται και “καίγεται”, να υποδέχεται τον Ορφέα, που θέλει βαθμούς για να μην μπεί σε “περιπέτειες”.

Ασπίδα Ξάνθης (Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Χατζήπαπας, Κυριαζίδης, Δογανίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Σαββόγλου.

Αναπληρωματικοί: Κάτσης, Κωτίδης, Νταμπανλής, Κασαμπαλής, Μωυσίδης, Μαλαδένης, Χατζηπαρασκεάς.

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής): Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Καρκατζάνης, Χιντ, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β., Τορομανίδης, Σουκρή Ογλού, Μουμίνογλου, Ξαντενίδης.

Αναπληρωματικοί: Τσιτάκ, Καλλίδης, Πασχαλάκης, Μαυρόπουλος Γ., Χασάνογλου, Ζυγκολάρι, Γιαννακόπουλος.

14:44 Εκτός απ’ τη ξανθιώτικη “μονομαχία”, υπάρχει και ακόμα μία “θρακιώτικη”. Ο ΠΑΟΚοσμίου υποδέχεται τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με τους δύο ομάδες να “παίζουν” για τις ελάχιστες ελπίδες παραμονής τους. Επιστροφή Δίγκα στο Κόσμιο, ως αντίπαλος προπονητής ομάδας άλλου Νομού.

ΠΑΟΚοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Βούλγαρης, Τζατζανάς, Πλασταράς, Δημοσθένους, Λεβεντέλλης, Καρασιούνας, Νάνος, Κυριακόπουλος, Ρουμπιές, Αμέτ Ερκάν.

Αναπληρωματικοί: Ράπτης, Στοΐνοβιτς, Ζάγγουλος, Χατζητουλούσης, Ταχτσόγλου, Λάσκαρης.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Δίγκας): Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Γκαϊδατζής, Πουλουκτσής, Δεδελούδης, Γκουντενούδης , Γεωργαντζόπουλος, Γκαβανόζης, Μαρασλής

Αναπληρωματικοί:  Κούπας, Σωτηράκης, Σιδηρόπουλος Κ., Μπαμπλής, Μπούρντιν, Καρακασίδης, Σιδηρόπουλος Σ.

14:53 Ολοκληρώνουμε τις συνθέσεις με το παιχνίδι του Άρη Αβάτου κόντρα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου:

Άρης Αβάτου (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος, Μπουνταγκίδης, Μίλερ, Κουτσούμπας, Κούτρας, Ζωσιμίδης, Ψεμματάς, Δόντσος, Σιχλοιμίρης, Σαρηγιαννίδης.

Αναπληρωματικοί: Κρασώνης, Κιουμορτζής, Τσέκος, Αθανασίου, Γκέκας, Καλογιάννης, Κοτόπουλος.

Απόλλων Παραλιμνίου (Δημητρίου): Γουναρίδης, Τσαούσης, Κουτζαβασίλης, Λιάρας, Τάκας, Τριανταφύλλου, Νικολαΐδης, Μερεσιώτης, Καριοφύλλης, Ντιαλό, Ζτγκερίδης.

Αναπληρωματικοί: Γκόλιας, Σίφης, Τοπάλ, Μεταλλίδης, Δέντσας, Σαββίδης, Μουτεσίδης.

14:57 Ρεπορτάζ απ’ τα γήπεδα οι Κοσμάς Πανταζής, Νεκτάριος Αμποβιανίδης και Κώστας Νασούδης. Το live συντονίζει ο Βλαδίμηρος Αρζίδης.

15:03 Σέντρα σε όλες τις αναμετρήσεις του 1ου ομίλου

15:06 Πάρα πολύς ο κόσμος στις εξέδρες του “Ανθή Καραγιάννη” σ’ ένα καβαλιώτικο ντέρμπι με εξαιρετική ατμόσφαιρα.

15:10 Δοκάρι για τον Νέστο Χρυσόπουλης. Μετά από φάουλ του Νικλητσιώτη ο Αλέξανδρος Μελισσόπουλος έπιασε τη κεφαλιά με την μπάλα να τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι!

15:18 Πρώτη σημαντική στιγμή στο ΔΑΚ Ξάνθης, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ για τον Ορφέα, ο Σουκρήογλου πήρε την κεφαλιά που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!

15:19 Απαντά άμεσα η Ασπίδα με τον Σάββογλου να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας, όμως δεν έκανε καλό τελείωμα με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

15:21 Δύο καλές στιγμές για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης με σουτ των Μαρασλή και Πουλουκτσή, τα οποία κατέληξαν άουτ.

15:25 Νέα καλή στιγμή στο 20′ για Ασπίδα.  Μετά από επικίνδυνη σέντρα του Κυριαζίδη δεν μπόρεσε κάποιος εκ των Χριστοφορίδη και Σάββογλου να βρει την μπάλα, με τον Τζαμπάζ να διώχνει σε κόρνερ.

15:32 Δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο του ΑΟΞ, μεταξύ Άρης Αβάτου και Απόλλωνα Παραλιμνίου, αλλά χωρίς φάσεις.

15:35 Στο μεγάλο ντέρμπι του ομίλου, η Καβάλα έχει αυξήσει την πίεση στα καρέ του Αθανασίου και έφτασε μάλιστα δύο φορές κοντά στο γκολ με τον Μαρκόπουλο. Στο 17′  ο Δραμινός μεσοεπιθετικός έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα, στο 24′ ο Αθανασίου αναγκάστηκε να κάνει διπλή προσπάθεια για να σταματήσει το σουτ του Μαρκόπουλου.

15:40 Δύο καλές φάσεις για τον ΠΑΟΚοσμίου με τον Αμέτ Ερκάν να αστοχεί στο 32′, ενώ άστοχο ήταν και το σουτ του Ρουμπιέ στο 40′, με τον παίκτη του Κοσμίου να χάνει μεγάλη ευκαιρία σε μία φάση που ο Αρβανίτης ήταν εξουδετερωμένος.

15:43 Πρώτη υποψία ευκαιρία στο ΑΟΞ στο 38′, με την κεφαλιά του Ζυγκερίδη για τον Απόλλωνα να περνά άουτ.

15:49 Γκολ στο γήπεδο του ΑΟΞ, με τους φιλοξενούμενους να “ανοίγουν” το σκορ.

Ένα τραγικό λάθος του Αμουτζάκη, που δεν βρήκε γεμάτα την μπάλα κάνοντας “τσαφ”, επέτρεψε στον Ζυγκερίδη που ακολούθησε τη φάση και πίεσε, να κάνει το 0-1 χωρίς να δυσκολευτεί. Ο πρώην σέντερ φορ του Πανθρακικού και του Έβρου Σουφλίου, μ’  αυτό το γκολ έστειλε τον Απόλλωνα προηγούμενοσ τα αποδυτήρια, καθώς αμέσως μετά ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του ημιχρόνου.

15:50 Γκολ και στην Κομοτηνή στο ντέρμπι της Θράκης μεταξύ ΠΑΟΚοσμίου και Εθνικού Αλεξανδρούπολης!

Ο Μαρασλής σε μία δύσκολη προσπάθεια και ένώ ήταν ήδη πεσμένος, κατάφερε να βρει την μπάλα με το κεφάλι μετά από φάουλ του Γκαβανόζη και έτσι να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Δεληγιάννη.


 

15:55 Ημίχρονα στα γήπεδα του 1ου ομίλου. Αναλυτικά:

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου – Απόλλων Παραλιμνίου: 0-1 (45 Ζυγκερίδης)

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης: 0-1 (45′ Μαρασλής)

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Ορφέας Ξάνθης: 0-0

Γήπεδο Σιδηροκάστρου: Εθνικός Σιδηροκάστρου –  Α.Ε. Καλαμπακίου: 0-1 (12′ Στάικος)

Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”: Καβάλα – Νέστος Χρυσούπολης: 0-0

Η αυλαία της αγωνιστικής άνοιξε χθες με δύο αναμετρήσεις:

Αετός Ορφανού – Αλέξανδρος Κιλκίς 0-0

Κεραυνός Πέρνης – Πανσερραϊκός 1-0 (79′ Χαλπέτης(π.))


16:05 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στα παιχνίδια

16:07 Ο Άρης Αβάτου μετά τη ψυχρολουσία του γκολ, δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή του ημιχρόνου, μπήκε δυνατά στο δεύτερο και στην πρώτη του επίσκεψη, έγινε μία φάση όπου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλντι για τράβηγμα πάνω στον Δόντσο. Ο Σιαμάνης του συνδέσμου Δράμας, δεν καταλόγισε κάτι.

16:10 Γκολ στην Κομοτηνή για τον ΠΑΟΚοσμίου!

Οι γηπεδούχοι καταφέρνουν να φτάσουν στην ισοφάριση νωρίς στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Αμέτ Ερκάν να βρίσκει δίχτυα στο 49′. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚοσμίου, έχει αγωνιστεί στην κατηγορία και με την φανέλα του Εθνικού παλαιότερα.

16:13 Ματσάρα στην Κομοτηνή, έχουμε κι άλλο γκολ σε διάστημα 2 λεπτών!

Ο Μαρασλής στο 51′ με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, ξανά δίνει το προβάδισμα στην ομάδα του!

16:22 Γκολ για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στη Κομοτηνή!

Οι φιλοξενούμενοι φτάνουν στην επίτευξη τρίτου τέρματος, με τον Δεδελούδη στο 58′.

16:26  Στο 60′ πολύ καλή στιγμή για το Άβατο με τον Γουναρίδη να πέφτει και να αποκρούει με δυσκολία την κεφαλιά του Μίλερ μετά το φάουλ του Δόντσου.

16:30 Αποβολή στην Καβάλα, σ’ ένα παιχνίδι που όσο το 0-0 παραμένει και οδεύουμε προς το τέλος του, η ένταση και το πάθος, ανεβαίνει. Ο Γκουτσίδης που είχε περάσει ως αλλαγή απ’ τον Κετσιεμενίδη, είναι ο ποδοσφαιριστής που είδε την κόκκινη (δεύτερη κίτρινη) του Μαλούτα της ΕΠΣ Ημαθίας στο 73′.

16:34 Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο ΑΟΞ με τον Σαρηγιαννίδη να βρίσκει με κάθετη μπαλιά τον Σιχλιμοίρη και τον Γουναρίδη να βρίσκει την μπάλα με το σώμα του όσο έπρεπε στο κοντινό πλασέ του παίκτη του Αβάτου, ώστε να ελαττώσει την ταχύτητα της μπάλας και να δώσει την ευκαιρία στους αμυντικούς του να απομακρύνουν σε κόρνερ.

16: 36 Στο 75 μεγάλη φάση για την Καβάλα. Σέντρα Γιατσινοβιτς, κεφαλιά Μαρκόπουλου και εντυπωσιακή επέμβαση του Αθανασίου.

16:38 Γκολ στο ΔΑΚ Ξάνθης, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν το προβάδισμα!

Ο Πασχαλάκης αποδεικνύεται “χρυσή αλλαγή” για τον Μπάμπη Χατζημεστή, καθώς είναι αυτός που ερχόμενος απ’ τον πάγκο ανοίγει το σκορ στο ξανθιώτικο ντέρμπι!

16:40 Μειώνει το σκορ ο ΠΑΟΚοσμίου!

Ο Κυριακόπουλος με τέρμα στο 77ο λεπτό, μειώνει σε 2-3 για τον ΠΑΟΚοσμίου και δίνει νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

16:44 “Καθαρίζει” το παιχνίδι ο Ορφέας Ξάνθης απέναντι στην Ασπίδα!

Μετά τον Πασχαλάκη, ο Ορφέας σκοράρει και πάλι με έναν ποδοσφαιριστή που έρχεται απ’ τον πάγκο. Ο Χασάνογλου με κεφαλιά μετά από σέντρα του Μαυρόπουλου κάνει το 0-2, με τον Χατζηγεωργίου να αναγκάζεται να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα απ’ τα δίχτυα του.

16:48  Πιέζει η Καβάλα τον Νέστο που αγωνίζεται με 10 παίκτες, αλλά δεν μπορεί να βρει κλασικές ευκαιρίες. Οι μεγαλύτερες στο δεύτερο ημίχρονο ήταν με τον Γιατσίνοβιτς και τον Μαρκόπουλο.

16:50 Χαρακτηρίσαμε ματσάρα το παιχνίδι στην Κομοτηνή, όταν μπήκαν 2 γκολ σε 2 λεπτά με το που ξεκίνησε το β’ μέρος και αποδειχτήκαμε προφητικοί. Ισοφαρίζει ο ΠΑΟΚοσμίου τον Εθνικό!

Ο Στοΐνοβιτς είναι ο ποδοσφαιριστής που στο 87′ ισοφαρίζει για τους γηπεδούχους που κάνουν τρομερό come back από 1-3 σε 3-3!

16:52 Αποβολήσ το ΔΑΚ Κομοτηνής! Ο Εθνικός μένει με 10 ποδοσφαιριστής στο 89′.

Ο Δορουγιδένης αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα απ’ τον Γεωργιτσόπουλο της ΕΠΣ Δράμας και αφήνει την ομάδα του με 10. Ο ΠΑΟΚοσμίου με παίκτη παραπάνω πάει για την ολική ανατροπή.

16:55 Τέλος το παιχνίδι στο γήπεδο του ΑΟΞ, με τον Απόλλωνα να φεύγει με το διπλό, καθώς και το σουτ του Κουτσούμπα για τον Άρη Αβάτου στις καθυστερήσεις δε βρήκε στόχο.

17:00 Τέλος και στα υπόλοιπα ματς χωρίς ν’ αλλάξει κάτι.


Κυρίες και κύριοι σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας την εξέλιξη των αναμετρήσεων της 18ης αγωνιστικής.

Μπορείτε να δείτε εδώ τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της αγωνιστικής, καθώς και τη βαθμολογία!


Τη live ενημέρωση στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

My Gas

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει 

Κρεαταγορά “Μούτλιας”

Με την παράδοση και την καινοτομία, η κρεαταγορά «Μούτλιας» , συνδυάζει τα μυστικά της παράδοσης στη γεύση με τον νεωτερισμό της τεχνολογίας, διαθέτοντας το δικό της e-shop ! Εκεί έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε κρέατα και αλλαντικά με… ένα «κλικ»  και να απολαύσετε έτσι  την κορυφαία ποιότητα «Μούτλια» σε οποιοδήποτε σημείο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αν βρίσκεστε!

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Sport Fitness

Στο Sport Fitness στην Κομοτηνή μπορείτε να “χτίσετε” το σώμα που θέλετε, χωρίς απαραίτητα να ακολουθήσετε τον συμβατικό τρόπο των μηχανημάτων και των βαρών! Σ’ έναν προσεκτικά διαμορφωμένο πολυχώρο επί της Παρασίου 4-6 (στοά) στον δεύτερο όροφο, πραγματοποιούνται δεκάδες προγράμματα από επαγγελματίες πιστοποιημένους γυμναστές σε εβδομαδιαία βάση, προσφέροντας στους συνδρομητές του γυμναστηρίου τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε όσα απ’  αυτά επιθυμούν με μία και μόνο συνδρομή.

Share it