Search

Μισή ντουζίνα γκολ στην Κομοτηνή, με κανέναν κερδισμένο

Ισόπαλοι 3-3 αναδείχθηκαν στο ΔΑΚ Κομοτηνής οι ΠΑΟΚ Κοσμίου και Εθνικός Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Το αποτέλεσμα αυτό δεν είναι καλό για καμία από τις δύο ομάδες της Θράκης καθώς αμφότερες ήθελαν το τρίποντο για να μειώσουν τη διαφορά τους από την τελευταία ομάδα που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Αυτό δεν συνέβη και έτσι η υπόθεση παραμονή απομακρύνεται ακόμα περισσότερο και για τους δύο.

Το ματς που παρακολουθήσατε ζωντανά μέσα από τη Live ενημέρωση του SportsAddict (θυμηθείτε εδώ), ήταν συγκλονιστικό σε εξέλιξη, με τον Εθνικό να προηγείται με 1-3 και το Κόσμιο να καταφέρνει τελικά να φτάσει στην ισοφάριση.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 43′ όταν ο Μαρασλής σε μία δύσκολη προσπάθεια και ενώ ήταν ήδη πεσμένος, κατάφερε να βρει την μπάλα με το κεφάλι μετά από φάουλ του Γκαβανόζη και έτσι να τη στείλει στα δίχτυα του Δεληγιάννη για το 0-1. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν νωρίς στο ΄β’ μέρος το ματς στα ίδια, με τον Αμέτ Ερκάν να βρίσκει δίχτυα στο 49′.

Μόλις 2 λεπτά αργότερα, στο 51′, ο Μαρασλής με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα θα ξανά βάλει τους φιλοξενούμενους μπροστά με 1-2. Λίγα λεπτά μετά ο Δεδελούδης έπειτα από πλάγιο του Δορουγιδένη και κεφαλιά του Γκαβανόζη θα πλασάρει από κοντά για το 1-3, ωστόσο οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταια τους λέξη. Ο Κυριακόπουλος με τέρμα στο 77ο λεπτό, μείωσε σε 2-3 για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Δέκα λεπτά μετά, στο 87′, η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη θα φτάσει στην ισοφάριση όταν ο Στοΐνοβιτς θα κάνει το 3-3. Δύο λεπτά αργότερα ο Δορουγιδένης θα αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα (όπως και στο ματς με τη Χρυσούπολη πριν από δύο αγωνιστικές, με τον διαιτητή μάλιστα όπως και σήμερα να είναι από την ΕΠΣ Δράμας) και για τα λίγα λεπτά που έμεναν μέχρι το τελευταίο σφύριγμα ο Εθνικός έπαιξε με 10.

Πλέον ο Εθνικός απέχει 14 βαθμούς από τον Αλέξανδρο Κιλκίς που είναι η πρώτη ομάδα πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και το Κόσμιο 15, διαφορές που σίγουρα είναι πολύ δύσκολο να καλυφθούν στις 8 αγωνιστικές που απομένουν.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚοσμίου (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Βούλγαρης, Τζατζανάς, Πλασταράς, Δημοσθένους, Λεβεντέλλης, Καρασιούνας, Νάνος, Κυριακόπουλος, Ρουμπιές, Αμέτ Ερκάν.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Δίγκας): Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Λίτσιος, Γκαϊδατζής, Πουλουκτσής (85′ Σιδηρόπουλος Σ.), Δεδελούδης (53′ Καρακασίδης), Γκουντενούδης, Γεωργαντζόπουλος, Γκαβανόζης, Μαρασλής (74′ Κούπας).

Διαιτητές: Γεωργιτσόπουλος (Δράμας), Καμπερίδης (Καβάλας), (Δράμας)

Share it