Search

Pre Game: Νίκη με Λαμία για να μην απομακρυνθεί η 5η θέση θέλει η Ξάνθη

Το τρίποντο απέναντι στη Λαμία για να μην δει την 5η θέση να χάνεται θέλει ο ΑΟ Ξανθη (20η αγωνιστική, Πηγάδια Σάββατο 9/2, 19:00).

Με μια νίκη στα 10 τελευταία παιχνίδια της, η θρακιώτικη ομάδα έχει υποχωρήσει αρκετά. Βέβαια έχει μόνο μια ήττα στα πέντε τελευταία, όμως οι ισοπαλίες δεν την βοηθούν όσο θα ήθελε.

Η τέταρτη καλύτερη άμυνα χρειάζεται και νίκες, ιδιαίτερα στα εντός έδρας παιχνίδια και αυτό με τη Λαμία είναι καθοριστικό.

Η Λαμία θα βρεθεί σε ένα γήπεδο που στις 19 Αυγούστου 2017 έδωσε το πρώτο παιχνίδι στην ιστορία της για τη Super League Σουρωτή.

Και είχε πάρει τον πρώτο της βαθμό, μένοντας στο 0-0. Τώρα παίζει το 50ο της παιχνίδι στη διοργάνωση, με στόχο μια άνετη παραμονή για τρίτη σεζόν. Η πρόσφατη ήττα από τον Παναιτωλικό την προσγείωσε και μετά από τέσσερα παιχνίδια στη σειρά εντός έδρας, κάνει ένα δύσκολο ταξίδι.

Η Λαμία έχει χάσει και τα τέσσερα τελευταία της εκτός έδρας μετά τον βαθμό στα Γιάννινα πριν από τρεις και πλέον μήνες. Στα εννέα τελευταία για το πρωτάθλημα δεν έχει ισοπαλία.

Η ιστορία των ομάδων περιορίζεται φυσικά στα τρία παιχνίδια πέρσι και φέτος. Η Λαμία δεν έχει σκοράρει σε κανένα από αυτά, ενώ η Ξάνθη έχει πετύχει ένα γκολ, πέρσι στη Λαμία με φάουλ του Μεχία, στη νίκη της με 1-0.

Η ιστορία

Νίκες Ξάνθη: 1

Ισοπαλίες: 2

Νίκες Λαμία: 0

Με γηπεδούχο την Ξάνθη

Νίκες Ξάνθη: 0

Ισοπαλίες: 1

Νίκες Λαμία: 0

Στον πρώτο γύρο

Δευτέρα, 1 Οκτωβρίου 2018

Λαμία – Ξάνθη 0-0

Share it