Search

Pre Game: Για την πρώτη της νίκη μετά τις 5 Νοεμβρίου κόντρα στην ΑΕΚ η Κομοτηνή!

Το ντέρμπι της επιβίωσης μεταξύ της ΑΕΚ και της Κομοτηνής που θα γίνει στο Μετς ξεχωρίζει στο πρωτάθλημα της Volley League (15η αγωνιστική, 17.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Τζεπκινλής).

Η ΑΕ Κομοτηνής έχει να κερδίσει από τις 5 Νοεμβρίου και το ματς απέναντι στην ΑΕΚ που αντιμετωπίζει σήμερα (αυτή είναι και η μοναδική της επικράτηση στο πρωτάθλημα), ενώ η «Ένωση» από τις 8 Δεκεμβρίου και το 3-2 επί του Εθνικού στο Μετς. Η ομάδα της Αθήνας βρίσκεται στην προτελευταία θέση με 10 βαθμούς, έναντι 5 της Κομοτηνής που είναι στην τελευταία.

Η Κομοτηνή ταξιδεύει στην Αθήνα με τον Θάνο Μαρούλη ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του στο ισχύο. Η Κομοτηνή έχει στραμένο το ενδιαφέρον της στους αγώνες των πλέι άουτ ενώ τη μοναδική νίκη της την έχει πέτυχει απέναντι στην «Ενωση».

Ο προπονητής της Κομοτηνής Ηλίας Κρεούζης δήλωσε: «Δεν έχει σχέση αυτός ο αγώνας με το ματς του Α΄γύρου. Από τότε έχουν αλλάξει πολλά στις δύο ομάδες. Η ΑΕΚ ίσως βλέπει τον αγώνα σαν τελικό αλλά για μας δεν είναι. Κάνουμε προετοιμασία ώστε να είμαστε έτοιμοι στα πλέι άουτ μετά από δύο μήνες. Αυτό που θέλω είναι να κάνουμε μία εμφάνιση όπως με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Αν το καταφέρουμε όλα είναι πιθανά».

Οι κιτρινόμαυροι προέρχονται από τις δύο ήττες στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Εκτός αποστολής είναι ο Γιώργος Τζιουμάκας που έχει πάθει θλάση στο γαστροκνήμιο. Η διοίκηση του ΤΑΑ παραχώρησε γεύμα στους αθλητές την Πέμπτη 7 του μήνα θέλοντας να δείξει την υποστήριξη της στον προπονητή Σωτήρη Δρίκο αλλά και στους αθλητές στέλνοντας μήνυμα ενότητας προς όλες τις κατευθύνσεις.

Ο προπονητής της ΑΕΚ Σωτήρης Δρίκος είπε: «Είμαστε σε μία δύσκολη φάση και χρόνος δεν υπάρχει. Προσπαθούμε να βγάλουμε στο γήπεδο τα πράγματα που προσπαθούμε να αλλάξουμε στο παιχνίδι μας, στη νοοτροπία μας αλλά και στην οργάνωση. Δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες για την ΑΕΚ. Η Κομοτηνή είναι ανανεωμένη και ενισχυμένη αλλά όλα εξαρτώνται από το δικό μας παιχνίδι».

 

Share it