Search

Photos: “Κόλλησαν” στο μηδέν με την Λαμία οι Νέοι της Ξάνθης

Στο μηδέν έμεινε η Κ-19 της Ξάνθης απέναντι στην καλοστημένη ομάδα της Λαμίας, στην αναμέτρηση που έγινε στα Πηγάδια στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής,

Η ομάδα της Ξάνθης δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως και πάλι είχε 3-4 πολύ καλές ευκαιρίες για να φτάσει στη νίκη, ενώ στην μοναδική φορά που βρήκαν στόχο με τον Φάκη το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Ενώ και οι φιλοξενούμενοι έχοντας τον πρώην χαφ της Ξάνθης Γιώργο Δημητριού στην βασική σύνθεση και τον ξανθιώτη χαφ Σπύρο Αλεξιάδη να μπαίνει αλλαγή είχαν τις στιγμές τους στο ματς.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ξανθιώτικη ομάδα έχει πλέον 34 βαθμούς, ανεβαίνοντας ξανά στην πέμπτη θέση. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Χασιώτη και Ραβικάλη της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τασίδης, Τριανταφύλλου (59′ Τσάπαρης), Λεωντσάκος, Τενεκές, Γκατζόγιας, Γράβας, Κακουλίδης (8\ λ.τρ. Τσιλιγγίρης), Δουλγέρης (78′ Παχούμης), Φάκης, Σουλεϊμάν, Φροσύνης.

ΛΑΜΙΑ: Σόμογλου,, Στεφανής, Ψωρογιάννης, Σταθαράς, Μητσόπουλος, Καραγιάννης, Κασαπάς(76′ Ταγκαλάκης), Καρβέλης, Βλαχομήτρος(89′ Αλεξιάδης), Λαμπρόπουλος, Δημητρίου(85′ Κουδουνάς)

http://

Share it