Search

Photos: Ανατροπή και νίκη με Κοτόπουλο για την Κ17 της Ξάνθης κόντρα στην Λαμία!

Με ιδανικό τρόπο επέστρεψε στην δράση η ομάδα Κ17 της Ξάνθης που κέρδισε με ανατροπή την Λαμία, με 2-1,  για την 20ή αγωνιστική του Εφηβικού πρωταθλήματος του Β’ Ομίλου, στον αγώνα που έγινε το Σάββατο το πρωί στο αθλητικό κέντρο της ξανθιώτικης ΠΑΕ.

Η Εφηβική ομάδα του Κώστα Προδρομίτη μετά το προγραμματισμένο ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας έφτασε στο 2-1 επί της Λαμίας με ανατροπή. Στο 3′ η ομάδα της Ξάνθης σκόραρε με τον Λευτέρη Τσιεγγελίδη όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τους φιλοξενούμενους κόντρα στην ροή του αγώνα να ανοίγουν το σκορ στο 18′ όταν μετά απο λάθος συνεννόηση των Νιαζήφογλου και Καρά Ισμάηλ ο Νικολόπουλος το εκμεταλλεύτηκε και έδωσε προβάδισμα στην Λαμία, με το 0-1 να μένει μέχρι το φινάλε του πρώτου μέρους παρά την πίεση των γηπεδούχων.

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά και στο 59′ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα με σκόρερ τον Νεκτάριο Κοτόπουλο, με τον αρχισκόρερ της φετινής Κ17 του ΑΟΞ να σκοράρει εκ νέου στο 63′ μετά απο εξαιρετική ασίστ του Φίλιππου Δημητριάδη. Το 2-1 έμεινε μέχρι το

Η ξανθιώτικη ομάδα έχει πλέον 26 βαθμούς και στρέφει την προσοχή της στο σπουδαίο ματς της επόμενης αγωνιστικής στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό στην αυλαία του 3ου γύρου και προτού μπούμε στο τελικό στάδιο του πρωταθλήματος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Σπάρταλη και Πασσιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Καρά Ισμαήλ, Τσιεγγελίδης, Ισαακίδης, Μανίσογλου, Μολώνης (60′ Δημητριάδης), Νιαζήφογλου, Κωσταρέλης (33′ Τσιπούρας), Τσιτσεκίδης (89′ Ιγνατιάδης), Κοτόπουλος (85′ Αλεξανιάν), Δήμου, Γκαρνέτας (81′ Μπαζοΐδης).

ΛΑΜΙΑ: Μαυραδάς, Σταθόπουλος, Παλιαλέξης(90′ Νικολάου), Γεωργούσης, Σεντής, Σπαθούλας, Ματθαίου, Γιαννακάκος, Χύσκα, Νικολόπουλος, Κωστάκος(70′ Αναγνωστόπουλος)

http://

Share it