Search

Χωρίς νίκη για 4ο ματς η Ξάνθη

Όπως και στο παιχνίδι του α’ γύρου, έτσι και σήμερα στα Πηγάδια, Ξάνθη και Λαμία αναδείχθηκαν ισόπαλες.

Στην αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League, οι προσπάθειες των ποδοσφαιριστών δεν είχαν αποτέλεσμα, με το ματς να ολοκληρώνεται με 0-0.

Η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς μετά την 8η φετινή ισοπαλία, έχει πλέον 26 βαθμούς στον σχετικό πίνακα. Ντεμπούτο για την ξανθιώτικη ομάδα πραγματοποίησε ο Ντε Αμορίμ.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε με φάση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων για τους φιλοξενούμενους, μιας και ο Τσούκαλος δέχτηκε κάθετη πάσα από τον Μπερτόγλιο, έφυγε από κανονική θέση και σκόραρε, αλλά ο δεύτερος βοηθός υπέδειξε οφσάιντ που όπως φάνηκε στο ριπλέι δεν υπήρχε, όπως αναφέρει το sport-fm.gr.

Το πρώτο τέταρτο κύλησε χωρίς φάση με τη Λαμία να ξεκινά κάπως καλύτερα, αλλά στο 17’ ήταν ο Λισγάρας που απείλησε από στημένη φάση με την κεφαλιά του να περνάει λίγο έξω από την εστί του Μελίσσα. Άλλη μια καλή στιγμή με τον Μπαριέντος στο 22’ και ένα σουτ του Καντά στο 24’ που πέρασε έξω, σφράγισαν ένα καλό δεκάλεπτο για την Ξάνθη που ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει τη μεγάλη φάση για το γκολ.

Αντίθετα ήταν η Λαμία στο 38’ που σε μια φάση ανάλογη με αυτή του 1ου λεπτού, ο Τσούκαλος έφυγε στον κενό χώρο από πάσα του Μπερτόγλιο, αλλά ο Ζίβκοβιτς είχε απάντηση στο αριστερό σουτ του επιθετικού της Λαμίας, για να μείνει το 0-0 στο πρώτο μέρος.

Ο Μίλαν Ράσταβατς στην προσπάθεια του να τονώσει την μεσοεπιθετική γραμμή του, έριξε τον Ντουρίτσκοβιτς στην αναμέτρηση, δίχως ωστόσο να μπορέσει να προσφέρει κάτι ουσιαστικό. Η Λαμία είχε κατορθώσει να κλείσει όλους τους διαδρόμους, ενώ ήταν εκείνη που έβρισκε χώρους για να βγάζει αντεπιθέσεις, που όμως δεν είχαν αίσιο τέλος, κυρίως εξαιτίας της αναποτελεσματικότητας του Μπερτόγλιο, που δεν έκανε το απλό και έκανε κατάχρηση της ντρίπλας.

Πέρασαν παραπάνω από 30 λεπτά την επανάληψη και ενώ ο Ράσταβατς είχε ρίξει στο ματς και τον Μπρίτο και τον Ντε Αμορίμ για να βγάλει ένα σουτ με τον Κοβάσεβιτς που μπλόκαρε με δυσκολία ο Μελίσσας στο 76’ για να κάνει αισθητή την παρουσία της η Ξάνθη στα αντίπαλα καρέ. Η τελευταία φάση ήρθε στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ντουρίτσκοβιτς να σουτάρει δυνατά, αλλά τον Μελίσσα να μπλοκάρει σταθερά, με τους γηπεδούχους να φεύγουν από το ματς με αποδοκιμασίες από το κοινό τους.

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Ακόστα (46’ Ντουρίτσκοβιτς), Αλμέιδα, Σαρπόνγκ (71΄ Ντε Αμορίμ), Λισγάρας, Καμαρά, Καντά (61’ Μπρίτο), Κάστρο, Μπαξεβανίδης.

Λαμία: Μελίσσας, Αντέτζο, Καρυπίδης, Μπεχαράνο, Μπερτόλιο (88’ Μπουλούλης), Καραμάνος, Τομάς (61΄Επστάιν), Δημούτσος, Σκόνδρας, Βάντερσον, Τσούκαλος (69΄ Ασούμπρε).

 

 

Share it