Search

Τέταρτη σερί επικράτηση για Νίκη και τώρα… ντέρμπι!

Χωρίς να συναντήσουν μεγάλες δυσκολίες και βγάζοντας πολλά θετικά πράγματα στο παιχνίδι τους, οι αθλήτριες της Νίκης Αλεξανδρούπολης επικράτησαν 3-0 των Ιωαννίνων.

Η ομάδα του Έβρου μπήκε από την αρχή σοβαρά στο παιχνίδι και έφτασε σε μία δίκαιη νίκη που ήταν και η 4η συνεχόμενη. Πλέον όλα τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με το Ναύαρχο Βότση στη Θεσσαλονίκη.

Στο πρώτο σετ η Νίκη επικράτησε με 25-21, ενώ στο 2ο έδειξε χαρακτήρα και με την ποιότητα που διαθέτει έφτασε σε δύο ανατροπές. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε πίσω στο σκορ με 9-16, αλλά με σερί 8-0 πέρασε μπροστά, ενώ και όταν βρέθηκε να χάνει 17-22, με νέο σερί από σερβίς της Καρακύκλα, έκανε το 25-22 και έφτασε στο 2-0. Στο τρίτο σετ τα Γιάννενα έμειναν από δυνάμεις, τα κορίτσια του Γιάννη Ανδρεάδη είχαν αποφασιστικότητα στο παιχνίδι τους και με 25-14 έδωσαν τέλος στο ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι λόγω έκτακτης δικαιολογημένης απουσίας της Παπάζογλου «επιστρατεύτηκε» η έμπειρη Χατζηνικολάου, η οποία μάλιστα ήταν εξαιρετική.

Τα σετ: 3-0 (25-21, 25-22, 25-14)

Σύνθεση Νίκης (Ανδρεάδης): Πεπόνη, Χατζηνικολάου, Καρακύκλα, Νικολαΐδου, Παρισάκη, Μαραθοκαμπίτου, λ-Λυμπεροπούλου (λ-Δημητροπούλου, Σιδηροπούλου, Φλαμουρίδου, Κεσεσίδου).

 

Share it