Search

Photos: Παρουσία Βρύζα και εκλεκτών καλεσμένων η κοπή της βασιλόπιτας του ΑΠΟΞ

Παρουσία υψηλών προσκεκλημένων έκοψε στο εστιατόριο του ξενοδοχείου “Νατάσα” την καθιερωμένη της βασιλόπιτα η ομάδα του ΑΠΟΞ.

Στην όμορφη εκδήλωση παρουσία της Ανδρικής ομάδας του συλλόγου, παικτών της Ακαδημίας, γονιών και των μελών του νέου συμβουλίου της ομάδας πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα η γιορτή της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Ξάνθης(Α.ΠΟ.Ξ.).

Το παρών στην κοπή της πίτας έδωσαν ο Δήμαρχος Ξάνθης, Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης και μέλη του Συμβουλίου της Ένωσης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού του Δήμου, Πασχάλης Λύρατζης, και ως επίσημος προσκεκλημένος της Ακαδημίας ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με την Εθνική, Ζήσης Βρύζας που γνώρισε την αποθέωση απο τα παιδιά της Ακαδημίας κατά την είσοδο του.

Τους καλεσμένους και όλο τον κόσμο που βρέθηκε στην κοπή της βασιλόπιτας υποδέχτηκε  ο Πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Καλφίδης, που μίλησε για της αλλαγές στον σύλλογο, την μεγάλη προσφορά όλα αυτά τα χρόνια και το αισιόδοξο μέλλον του ΑΠΟΞ. Αμέσως μετά κόπηκε η βασιλόπιτα, και μοιράστηκαν τα πιτάκια που ήταν μια προσφορά του Αντιδήμαρχου Ξάνθης Κυριάκου Παπαδόπουλου.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Ιωάννης Καλαϊτζής(μπαμπίνι) Παναγιώτης Τραγακης(Κ10), Δημήτρης Καμπεροπουλος(Κ12), Δημήτρης Λετζάκης(Κ14)και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος για την Ανδρική ομάδα του συλλόγου που κέρδισαν δωροεπιταγές για καταστήματα της πόλης. Ενώ στην μεγάλη πίτα το κομμάτι έπεσε στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης με τον Πρόεδρο της Ένωσης κ. Πανίδη να δέχεται με χαρά το δώρο του φλουριού, μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ μέσα απο την σελίδα του Sportsaddict στο facebook

http://

Share it