Search

Photos: Νίκησε Εχίνο και έκανε το πρώτο βήμα για τελικό η Ασπίδα Ξάνθης!

Μια ανάσα από την προκριση σε τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης μετά από 10 χρόνια είναι η Ασπίδα Ξάνθης που κέρδισε τον Εχίνο με 2-0 στο ΔΑΚ Ξανθης και έκανε το πρωτο βημα για την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά η Ασπίδα μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 3′ πήρε κεφάλι στο σκορ, όταν μετά από σέντρα του Κατσή ο Χριστοφορίδης με υπέροχο γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 24′ η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά που είχε τον πλήρη έλεγχο έκανε δύο τα τέρματα της όταν μετά από μακρινή μπαλιά του Σαμαρά ο Μαλαδένης βγήκε ταχύτητα στην πλάτη της άμυνας του Εχίνου και με γύρισμα βρήκε σε θέση βολής τον Χριστοφορίδη που με δυνατό σουτ έκανε το 2-0.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μια μικρή ένταση, και την Ασπίδα να συνεχίζει να έχει τον πλήρη έλεγχο του ματς.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι συνέχισαν να επιτίθενται κατά κύματα χάνοντας αρκετές φάσεις για να διευρύνουν το σκορ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν με το 2-0 να μένει μέχρι το τέλος, με την Ασπίδα να αποκτά σοβαρό προβάδισμα για τον επαναληπτικό στις 20 του μήνα στον Εχίνο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Κωστα  Γκοντόλια και Γιώργο Χρυσέλη. Τέταρτος ήταν ο Στέλιος Ζαφειρίου

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Χρ. Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς Ανδρ. Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Χατζηπαπάς, Κατσής(65′ Κυριαζίδης), Δογανίδης(62′ Χατζηπαρασκευάς), Χριστοφορίδης(80′ Κούπας), Παπαδόπουλος, Μαλαδένης(74′ Κοντογιαννίδης)

ΕΧΙΝΟΣ ΣΠΟΡ (Έκρ. Καμπούρ): Αμούτσκα, Μποασί, Κουρού, Καδρή, Κουράκ(45+ Καμπούρ), Κάλφα, Χριστόφ(28′ Ντελή Χουσεΐν Ε.), Κιοσέ(88′ Ντελή Χουσεΐν Μ.), Μεμεταλή Χ., Χατζηχασάνογλου(70′ Τσαούς), Χότσκα

Σε επόμενη ανάρτηση θα υπάρχει πλουσπλ φωτορεπορτάζ του αγωνα

Share it