Search

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από ένα ματς με Ποντιακό που τα είχε όλα η ΑΕΚ Έβρου! (photos & video)

Πέντε γκολ, ένα χαμένο πέναλτι, μία κόκκινη κάρτα και μία εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, συνετέλεσαν στο να κάνουν τον προημιτελικό της ΑΕΚ Έβρου με τον Ποντιακό ένα παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις.

Η ΑΕΚ προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου επικρατώντας 3-2 στο γήπεδο της Νίψας και πλέον θα βρει μπροστά της τον Εθνικό. Ο Κυριακίδης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 15′. Δείτε την παρακάτω:

Στο 43′ ο Ποντιακός θα χάσει μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, με τον Μπόγλου να αποκρούει το πέναλτι του Καλαϊτζίδη. Το παιχνίδι θα φέρει στα ίσια ο Αγγελακάκης στο 55′, σκοράροντας στο πρώτο του κιόλας ματς απέναντι στην προηγούμενη του ομάδα. Με τον ίδιο τρόπο ο Πεκιαρίδης θα ξανά βάλει μπροστά την «Ένωση» στο 62′ όταν και θα ευστοχήσει από την άσπρη βούλα μετά από πέναλτι που κέρδισε ο Τρανόπουλος. Ο τελευταίος λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 70′ θα δεχτεί την απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή μετά από διαμαρτυρία του για γκολ που ακύρωσε, με τους ανθρώπους της ΑΕΚ να κάνουν λόγο για «πολύ αυστηρή απόφαση και για ένα τέρμα που κακώς ακυρώθηκε». Ωστόσο και παρ’ όλο που οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν με παίκτη λιγότερο, θα καταφέρουν τρία λεπτά μετά με τον Πεκιαρίδης να φτάσουν στο 3-1 και να βάλουν πολύ δύσκολα στους φιλοξενούμενους. Το μόνο που θα καταφέρει στον υπολειπόμενο χρόνο η ομάδα του Παμπορίδη είναι να μειώσει σε 3-2 με τον Μιχαηλίδη στο 88′.

Συνθέσεις:

ΑΕΚ Έβρου (Ζιώγας): Μπόγλου, Καραγιάννης, Κατσακίδης, Μπουρουτζής,Τερζής, Κωνσταντινίδης (Ταλιάκας), Μπαλάγκας, Καλομπρατσίδης, Τρανόπουλος, Κυριακίδης (Πολυχρονίδης), Πεκιαρίδης.

Ποντιακός (Παμπορίδης): Χατζητζίβας, Μιχαηλίδης, Θώδης (Μακρής), Απότας, Λιούρτας, Σουγουλτζής (Σαγκιριδης Ν.), Ρήγας, Τσακανίκας (Πυλούδης), Αγκελακάκης, Καλαϊτζίδης, Σαγκιρίδης Α. (Σαρίδης).

Διαιτητής: Σουβαράς – Βοηθοί: Ουζουνίδης, Κώνογλου

Δείτε φωτογραφίες:

Share it