Search

Πέρασε από το Μαΐστρο και είναι ένα βήμα μακριά απ’ τον τελικό ο Εθνικός! (photos)

Μία νίκη μακριά από τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου βρίσκεται πλέον ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

Η ομάδα του Γιώργου Δίγκα επικράτησε 3-0 του ΑΟ Μαΐστρου και προκρίθηκε στα ημιτελικά του θεσμού όπου και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ Έβρου.

Ο Εθνικός δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Μαΐστρου που συμμετέχει στην Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου, σε ένα μέτριο από πλευράς ποιότητας πάντως παιχνίδι στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς».

Ο Κεσσάτης ήταν αυτός που στο ντεμπούτο του με τον Εθνικό άνοιξε τον χορό των γκολ, σκοράροντας στο 17′. Στο 42′ ο Σάββας Σιδηρόπουλος εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αντιπάλων του και με σουτ λίγο έξω από την περιοχή έγραψε το 2-0, ενώ στο 55′ ο Καρακασίδης που πέρασε ως αλλαγή διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Έβρου έδωσε ευκαιρίες σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και ξεκούρασε βασικούς παίκτες για να τους έχει φρέσκους στο κυριακάτικο ντέρμπι παραμονής με το Κόσμιο, ενώ πέρα από τον Κεσσάτη, ντεμπούτο έκαναν επίσης οι Σιβούδης & Πεταλωτής.

Συνθέσεις:

Εθνικός Αλεξ/πολης (Δίγκας): Μπαμπλής, Σιδηρόπουλος Κ., Δορουγιδένης, Λίτσιος, Σωτηράκης (Γκαϊδατζής), Πουλουκτσής, Μπούρντιν, Σιδηρόπουλος Σ. (Αντωνιάδης), Γεωργαντζόπουλος, Κεσσάτης (Γκαβανόζης), Σιβούδης (Καρακασίδης).

ΑΟ Μαΐστρου (Τζουκμάνης): Παρασίδης, Θεοδωρίδης (Παπαδοπούλος Χ.) , Σιμσιρίκης, Φωτεινός, Μπρίμπος, Θεοδωράκης (Δαρέλας), Αντωνιάδης, Παπαδόπουλος Χρ. (Παπαδάκης), Λαζαρίδης, Σαρηγιαννίδης, Παπαναστασούλης (Νότης).

Διαιτητής: Παππάς – Βοηθοί: Κωνσταντάκης, Σιβούδης

Δείτε φωτογραφίες:

Share it