Search

Ανδρέας Δημάτος για Μαρίνο: «Από τους πιο ευθείς ανθρώπους στο ποδόσφαιρο ο Ουζουνίδης»

Ο Ανδρέας Δημάτος με μήνυμά του στο Facebook ευχαρίστησε τον Μαρίνο Ουζουνίδη για τη συνεργασία που είχαν, μετά την αποχώρηση του Εβρίτη τεχνικού απο τον πάγκο των “κιτρινόμαυρων”

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ χαρακτήρισε τον απερχόμενο προπονητή έναν από τους πιο ευθείς ανθρώπους που έχει γνωρίσει στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά το μήνυμά του: 

«Του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και γιατί το αισθάνομαι αλλά κυρίως για την άψογη συνεργασία, που είχαμε, και σε ωραίες αλλά και σε δύσκολες στιγμές, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ελπίζω να αισθάνεται το ίδιο, γιατί πρόκειται για έναν από τους πιο ειλικρινείς και ευθείς ανθρώπους, που έχω γνωρίσει σε αυτό το χώρο σε μια διαδρομή που αισίως συμπληρώνει τριάντα χρόνια. Οι επαγγελματικές σχέσεις είναι καταδικασμένες σε ημερομηνία λήξης αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις, αν είναι αληθινές, δύναται να έχουν μεγαλύτερες αντοχές. Το ποδόσφαιρο είναι ένα σύνολο στιγμών και αυτές ήταν πολύ δυνατές από την αρχή μέχρι το τέλος αυτών των οχτώ μηνών. Και ας μην ήταν πάντα ευχάριστες! Καλή συνέχεια, κόουτς!».

Share it