Search

Επικήρυξαν τους 8 στρατιωτικούς που πέρασαν τον Έβρο οι Τούρκοι ανήμερα της επίσκεψης Τσίπρα!

Στην επικήρυξη των 8 Τούρκων στρατιωτικών που έχουν λάβει πολιτικό άσυλο στην Ελλάδα προχώρησε η Τουρκία, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στην Άγκυρα.

Ο καθένας εξ αυτών επικηρύχτηκε για 700.000 ευρώ, καθώς εντάχθηκαν στη λίστα των τρομοκρατών του τουρκικού κράτους, θεωρούμενοι ως πραξικοπηματίες και μέλη της οργάνωσης του Φετουλάχ Γκιουλέν, FETO.

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των 8 Τούρκων αναρτήθηκαν στην ειδική ιστοσελίδα της τουρκικής στρατοχωροφυλακής για τους καταζητούμενος για θέματα τρομοκρατίας.

Στις 16:45 σήμερα είναι προγραμματισμένη η συνάντηση με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο «παλάτι του σουλτάνου», όπως χαρακτηριστικά λέγεται το Προεδρικό Μέγαρο. Μάλιστα, στο δείπνο που θα ακολουθήσει έχει προσκληθεί και θα παρακαθίσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, που μεταβαίνει σήμερα το απόγευμα στην Άγκυρα.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που, σε παρόμοια επίσκεψη, η Άγκυρα προσκαλεί τον Οικουμενικό Πατριάρχη σε επίσημο δείπνο το οποίο παρατίθεται προς τιμή Έλληνα πρωθυπουργού.

Πηγή: Skai.gr

Share it