Search

Όλα έτοιμα για τον μεγάλο χορό της Ασπίδας, που θα τιμήσει Πιαλόγλου, Φουρλακίδη, Αναστασιλάκη και Καρατσιώλη!

Μπορεί άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Ασπίδας Ξάνθης να έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο παιχνίδι της Τετάρτης με τον Εχίνο για το Κύπελλο ΕΠΣ Ξάνθης, ωστόσο στην τελική ευθεία έχουν μπει και οι προετοιμασίες για τον ετήσιο χορό του συλλόγου που θα γίνει την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου και ώρα 20:00 στο “Διογένης”

Εκεί ο ιστορικός σύλλογος θα τιμήσει τέσσερις προσωπικότητες που έχουν προσφέρει ο καθένας με τον τρόπο του στον σύλλογο και τον αθλητισμό του τόπου. Ανάμεσα τους ο Πρόεδρος του ΑΟΞ, Άρης Πιαλόγλου στον αθλητισμό του τόπου μέσω της παρουσίας του στην ΠΑΕ Ξάνθη, τον Γιάννη Φουρλακίδη για την μεγάλη προσφορά του τόσο στην Ασπίδα όσο και στο ξανθιώτικο ποδόσφαιρο απο το διοικητικό κομμάτι, τον εκλιπών ιστορικό παράγοντα της ομάδας Αναστάσιο Αναστασιλάκη και τον παλαίμαχο αθλητή στίβου του συλλόγου Δημήτρη Καρατσιώλη.

Η ενημέρωση του συλλόγου αναφέρει:

Η Διοικούσα Επιτροπή της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ ανακοινώνει τα πρόσωπα που θα τιμηθούν στην χοροεσπερίδα του Συλλόγου μας για την προσφορά τους στον αθλητισμό με απόλυτη αλφαβητική σειρά. Ο εκλιπών ιστορικός παράγοντας της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΛΑΚΗΣ. Ο παλαίμαχος αθλητής στίβου της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΣΙΩΛΗΣ. Ο εμβληματικός Πρόεδρος του ΑΟ ΞΑΝΘΗ, ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΙΑΛΟΓΛΟΥ. Ο μακροχρόνιος παράγοντας της ΑΣΠΙΔΑΣ ΞΑΝΘΗΣ και του ΑΠΟΞ, ΙΩΑΝΝΗΣ ΦΟΥΡΛΑΚΙΔΗΣ. Εκ της Διοικούσας Επιτροπής

Share it