Μετάλλια και νέες επιτυχίες για Εθνικό, Φάρο και Φιλία στο αναπτυξιακό της ΧΑΝΘ!

Φινάλε σε εορταστικό χρώμα στο 4ο αναπτυξιακό τουρνουά της Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης, που έγινε το Σαββατοκύριακο στο γυμναστήριο “Μίμης Τσικίνας” και στο οποίο πήραν μέρος 303 αγόρια και κορίτσια.

Στο βάθρο των νικητών ανέβηκαν για ακόμα μία φορά αθλητές και αθλήτριες των Εθνικού & Φάρου Αλεξανδρούπολης και της Φιλίας Ορεστιάδας.

Συγκεκριμένα, ο Νικηφόρος Μύρος του Φάρου κατέκτησε τη 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία των Παίδων, ο Κώστας Μηλικούδης της Φιλίας πέτυχε την ίδια διάκριση στους Παμπαίδες, ο Κώστας Αλεξούδης επίσης της Φιλίας κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στους Μίνι Παμπαίδες και η Άννα Φανουριά Μήτκα του Εθνικού την ίδια διάκριση στις Μίνι Παγκορασίδες.

Όσο αφορά τα παιδιά της Αλεξανδρούπολης (πολυπληθέστερη αποστολή του τουρνουά με 37 αθλητές & αθλήτριες), εκπληκτικός για ακόμη μια φορά Νικηφόρος Μυρος που λίγο ήθελε για να σηκώσει την πρώτη του κούπα για φέτος καθώς στον τελικό κάμφθηκε με 3-2 σετ (13-11 το τελευταίο). Ο αθλητής του Φάρου απέδωσε πάρα πολύ καλά και ξεπέρασε 7 εμπόδια μέχρι τον τελικό της κατηγορίας παίδων όπου τέθηκε αντιμέτωπος με τον Σωκράτη Γιαννουτσο του ΓΑΟ Πειραιά. Με ένα ακόμα μετάλλιο επέστρεψε η αποστολή της ομάδας καθώς η 8χρονη Αννούλα Μητκα ήταν εξαιρετική και κατέκτησε την 3η θέση και έδειξε πραγματικά ότι το μέλλον της ανήκει.

Πολύ καλές εμφανίσεις είχαμε και από τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής με τον Κίμωνα Μητκα να ξεχωρίζει αποδίδοντας εντυπωσιακά. Μια ήττα μόνο σε 8 ματς είχαμε από τους δύο ανερχόμενους αθλητές της ομάδας του Εθνικού Βαγγέλη Δερνεξη και Γιώργο Κάλλια και δύο ήττες είχε ο Σωτήρης ο Σωτηρόπουλος στην κατηγορία των Παμπαίδων που αριθμούσε 93 αθλητές. Από τους πρωτοεμφανιζόμενους αθλητές και αθλήτριες αυτός που ξεχώρισε και έδειξε φοβερή αγωνιστικότητα ήταν ο 9χρονος Χρήστος Αϊβάζης που σημείωσε 5 νίκες και 3 ήττες.

Την αποστολή της ομάδας συμπλήρωσαν οι αθλητές-τριες Ελισάβετ Χατζηκυρκα, Κωνσταντίνα Πιστόλα, Σιμελα Βουζη, Σμαράγδα Αϊβάζη, Μαρίνα Αγιαννιτοπουλου, Λαμπρινή Λαζαρίδου, Βαγγέλης Χατζηγαβριηλ, Θοδωρής Σωτηράκης, Φίλιππος Παπαχρήστου, Φάνης Μητκας, Νίκος Μαρασλής, Βαγγέλης Μαιμος, Παναγιώτης Κυραδενιδης, Παναγιώτα Κρομμυδα, Μάριος Δελακης, Πρόδρομος Γκογκακης, Αμαλία Γκογκακη, Νίκος Παπαϊωάννου, Στράτος Γληνιας, Γιάννης Πιστολας, Γιάννης Παπαδόπουλος, Μανώλης Πούλος, Γιώργος Μηλιας, Νίκος Καλλιας, Χρήστος Κοπανιδης, Γρηγόρης Καραγιάννης, Σταύρος Θεοφανουδης, Θοδωρής Μαιμος, Ηλίας Σταματόπουλος και Ανδρέας Καραφύλλης.

Ενθουσιασμένοι από την αγωνιστικότητα των αθλητών τους ήταν οι προπονητές Άγγελος Τσίμας, Παναγιώτα Μούρου, Παύλος Τελοπουλος και Λεωνίδας Ζαριφειδης. Την αποστολή συνόδεψαν ο πρόεδρος του Φάρου Κωνσταντίνος Κουρτίδης και ο έφορος του τμήματος του Εθνικού Δημήτρης Κυραδενιδης!

Οι νικητές και οι νικήτριες σε κάθε κατηγορία:

ΕΦΗΒΟΙ:
1. Γεράσιμος Χατζηλυγερούδης (Ε.Α. Βόχας)
2. Γιάννης Δαμιανής (Π.Κ.Δ. Ταύρου)
3. Κωνσταντίνος Στάμου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
4. Γεράσιμος Πετρής (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)

ΝΕΑΝΙΔΕΣ:
1. Ιωάννα Γερασιμάτου (Α.Ο Ταταύλα)
2. Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου (Α.Σ.Ε.Α Σάρισες Φλώρινας)
3. Δήμητρα Μαδέση (ΑΛΦΑ Καλλιθέας)
4. Παναγιώτα Κοτζαμιχάλη (Π.Κ.Δ. Ταύρου)

ΠΑΙΔΕΣ:
1. Σωκράτης Γιαννούτσος (Γ.Α.Ο. Πειραιά)
2. Νικηφόρος Μύρος (Α.Σ. Φάρος Αλεξανδρούπολης)
3. Αλέξανδρος Μαργαρίτης (Γ.Α.Ο. Πειραιά)
4. Αλεσσάντρο Φέλτσερ (Α.Σ. Φ.Ε.Α. Ιωαννίνων)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
1. Χρυσή Φωτιάδου (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας)
2. Μαρία Δημητρίου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
3. Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη (Α.Ο. Νέου Φαλήρου)
4. Φωτεινή Τράκα (Α.Ο. Ηράκλειο 2001)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:
1. Γιάννης Μαστρογιάννης (Π.Α.Λ. Φοίνικες Πάτρας)
2. Κωνσταντίνος Μηλικούδης (Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας)
3. Ανδρέας Βαμιανάκης (Α.Σ. Ίφιτος Πατρών)
4. Σάββας Βατσακλής (Α.Ο. Δόξα Πεύκης)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
1. Λεμονιά Γκαϊντατζή (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)
2. Ζωή Καζάκου (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)
3. Βασιλική Μπουλά (Μ.Ε.Σ. Νενήτων Βοκαριά Χίου)
4. Γεωργία Σπανού (Α.Σ.Ε.Α. Σάρισες Φλώρινας)

ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ:
1. Γιάννης Γιαννικόπουλος (Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας)
2. Γιάννης Κιοσέλογλου (Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου)
3. Κωνσταντίνος Αλεξούδης (Γ.Σ. Φιλία Ορεστιάδας)
4. Γιώργος Σασσάνης (Π.Κ.Δ. Ταύρου)

ΜΙΝΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ:
1. Χριστίνα Τζενίδη (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)
2. Δέσποινα Δημητρίου (Γ.Α.Σ. Ελευσίς)
3. Άννα-Φανουριά Μήτκα (Μ.Γ.Σ. Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
4. Σοφία Ξανθοπούλου (Χ.Α.Ν. Θεσσαλονίκης)

Share it