Search

Photos: Επιστροφή στις νίκες με εμφάνιση ουσίας του Άρη Αβάτου κόντρα στον Κεραυνός Πέρνης! Τρεις κόκκινες και “θερμό” επεισόδιο για τον Κεραυνό

Επιστροφή στις νίκες για τον Άρη Αβάτου που είχε ουσία και έφτασε σε μια σημαντική νίκη με 2-0 επί του Κεραυνού Πέρνης φτάνοντας τους 28 βαθμούς που τον διατηρούν στην πέμπτη θέση και στο -3 απο τον τρίτο Αετό.

Στα πρώτα λεπτά το ματς ήταν αρκετά μοιρασμένο, με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που απείλησαν με πιο δυνατές ευκαιρίες, αρχικά στο 22′ όταν ο Χαριτίδης έβγαλε τον Τζιβανόπουλο σε θέση βολής όμως ο Αμουτζάκης τον σταμάτησε ενώ ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Τσάκωνα. Τελικώς η ομάδα της Ξάνθης αφού νωρίτερα ζήτησε πέναλτι για χέρι στην περιοχή στο 30′ και μετά απο ανατροπή του Δόντσου κέρδισε πέναλτι, με τον Στέφανο Μίλλερ να νικά τον Ψαρά για το 1-0 που έμεινε χωρίς κάτι ιδιαίτερο, πέρα απο γκρίνια και πολλές κάρτες, μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους

Στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης μπήκε πολύ δυνατά και στα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα πήρε κεφάλι δύο τερμάτων όταν ο Ζωσιμίδης βρήκε εξαιρετικά τον Πέτρο Σαρηγιαννίδη που με υπέροχο τελείωμα έκανε το 2-0 για την ομάδα του. Μάλιστα η ομάδα του Αβάτου στο 49′ άγγιξε και τρίτο γκολ όμως η κεφαλιά του Δόντσου σταμάτησε εντυπωσιακά απο τον κίπερ του Κεραυνόυ.

Στο τελευταίο μισό το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό με τους φιλοξενούμενους περισσότερο να ασχολούνται με τους παίκτες που έχουν συμπληρώσει κάρτες για τα επόμενα ματς, λόγος που άλλωστε έφερε τρεις κόκκινες για την ομάδα του Γιάννη Μαλαματά αν και αυτή τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες! Τώρα θα μας πείτε πως γίνεται αυτό, η απάντηση είναι απλή αρχικά στο 78′ ο Λεγάτος που λίγο νωρίτερα είχε γίνει αλλαγή ουσιαστικά “ζήτησε” την αποβολή με τον Δραμινό να του την δείχνει  χωρίς να αλλάζουν οι αριθμητικές ισορροπίες, ενώ κάτι ανάλογο έγινε και στο 87′ με τον Τσάκωνα που απο τον πάγκο διαμαρτυρόταν για να αποβληθεί και αφού ο ρέφερι δεν του έδινε σημασία τελικά πέταξε μπάλα στο γήπεδο για να δει την δεύτερη κίτρινη. Τελικώς η μόνη κόκκινη που άλλαξε τις αριθμητικές ισορροπίες ήρθε στο 90′ με τον  Στέλιο Λάσπατζη να βλέπει την δεύτερη κίτρινη για διαμαρτυρία.

Πάντως οι αποβολές, που άλλωστε απο την στιγμή που είδαν κίτρινες της κυνήγησαν οι φιλοξενούμενοι, δεν ήταν το μοναδικό ευτράπελο για την ομάδα της Πέρνης με τον Γιάννη Μαλαματά πριν ξεκινήσει το παιχνίδι να χάνει δύο παίκτες απο την αποστολή, καθώς αυτοί έπαιξαν…μπουνιές με τον έναν εξ’ αυτών να καταλήγει στο νοσοκομείο καθώς μάτωσε η μύτη του, και τον έτερο να τον διώχνει ο Πρόεδρος της ομάδας για την συμπεριφορά του.

Σημαντική νίκη για τον Άρη Αβάτου που παίρνει ψυχολογία ενόψει του μεγάλου αγώνα της Τετάρτης με τον Ορφέα για το Κύπελλο, αλλά και το Κυριακάτικο εντός με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου. Απο την άλλη η ομάδα του Κεραυνού θα παίξει με μισή ομάδα στο Κύπελλο και το ματς με τον Αετό και με σημαντικές επιστροφές στο ματς του ερχόμενης αγωνιστικής με τον Πανσερραϊκό στην Χρυσούπολη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Χορόζογλου με βοηθούς τους Χασιώτη και Ραβίκαλη της ΕΠΣ Δράμας

Άρης Αβάτου (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Μελισσόπουλος, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Κούτρας(70′ Παπαδιώτης), Ζωσιμίδης(90′ Μπουλούτ), Ψεμματάς, Δόντσος(84′ Καλογιάννης), Κρασώνης(60′ Κρασώνης), Σαρηγιαννίδης.

Κεραυνός Πέρνης (Μαλαματάς):Ψαράς, Μπαντάνης, Μπούλγκουρας, Λεγάτος(73′ Μαρκάκης), Κωνσταντάρας, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας(85′ Σαμαράς), Λάσπατζης, Χαριτίδης(70′ Παναγιώτου), Τζιβανόπουλος(46′ Χαλπέτης)

http://

Share it