Search

Πήρε βαθμό στο Ηράκλειο η Ξάνθη!

Απέναντι σ’  έναν ΟΦΗ που καιγόταν για βαθμούς, η Ξάνθη απέφυγε την ήττα σ’  ένα ισορροπημένο παιχνίδι, όπου και οι δύο ομάδες είχαν τις καλές τους στιγμές. Λανθασμένες υποδείξεις των βοηθών “έκοψαν” καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες.

Καλύτερη σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στον Άρη εμφανίστηκε η Ξάνθη, αλλά δεν είχε και πάλι εμπνεύσεις μεσοεπιθετικά. Ο ΟΦΗ όπως αναμενόταν μπήκε πιο δυνατά με τον Γιακουμάκη να μην είναι αποτελεσματικός στο 18 και το 24′. Σταδιακά η Ξάνθη ισορρόπησε και προσπάθησε να απειλήσει. Όταν οι φιλοξενούμενοι όμως κατάφεραν να βγουν στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών στο 30′, ο Μελισσόπουλος είδε λανθασμένα τον βοηθό να σταματά την προσπάθειά του για offside.

Ο ίδιος επόπτης υπέδειξε λανθασμένα και τον Γιακουμάκη σε θέση offside στο 70′, ενώ μέχρι εκείνο το λεπτό δε σημειώθηκε κάτι ιδιαίτερο. Λίγα λεπτά αργότερα, λίγο έλειψε η Ξάνθη να “παγώσει” το “Γεντί Κουλέ”, αλλά ο Καντά δε πλάσαρε σωστά στο 58ο λεπτό. Ο Ντίνας πέρασε αλλαγή για τον ΟΦΗ και ο Κομοτηναίος μεσοεπιθετικός παραλίγο να κάνει τη ζημιά στη Ξάνθη, αλλά το σουτ του στο 76′, πέρασε δίπλα απ’ το δοκάρι του Ζίφκοβιτς. Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης έκανε την απόκρουση του αγώνα στο 88′ στο φάουλ του Ναμπί. Η τελευταία καλή στιγμή ανήκε στη Ξάνθη, αλλά  ο Κάστρο σημάδεψε τον Στρέζο από καλή θέση.

Το τελικό αποτέλεσμα διατηρεί τη Ξάνθη κοντά στην 5η θέση.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ: Στρέζος, Νάστος, Γιακουμάκης, Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης (68′ Ντίνας), Δεληγιαννίδης, Μεγιάδο (61′ Σακόρ), Ναμπί, Κοροβέσης, Νέιρα (76′ Βουό), Ποτουρίδης

Ξάνθη: Ζίβκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Κασάδο, Αλμέιδα, Κάστρο, Κάντα, Λισγάρας, Ντιρεστάμ, Μπρίτο (63′ Σαρπόνγκ), Μελισσόπουλος (58′ Ακόστα), Μελιόπουλος (52′ Καμαρά)

Share it