Search

Νίκη πεντάδας με μεγάλη ανατροπή στο Ηράκλειο για τους Νέους της Ξάνθης!

Με εντυπωσιακό τρόπο πέτυχε την πρώτη εκτός έδρας νίκη για το 2019 η ομάδα Νέων της Ξάνθης που ενώ βρέθηκε  να χάνει έκανε ολική ανατροπή κερδίζοντας με 3-2 τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, νίκη που επαναφέρει τους ξανθιώτες στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας με τους 33 βαθμούς που έφτασε.

Οι γηπεδούχοι έχοντας υπέρ τος στο πρώτο μέρος τον δυνατό αέρα πήραν μόλις στο 6′ κεφάλι στο σκορ ενώ στο 34′ πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Κάπου εκεί όμως αφυπνίστηκαν οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή που αρχικά μείωσαν σε 1-2 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Κώστα Δουλγέρη στο 40′. Ενώ στην επανάληψη η ομάδα της Ξάνθης  έγινε ακόμη πιο επιθετική φτάνοντας σε μια μεγάλη ανατροπή, ισοφαρίζοντας αρχικά στο 66′ όταν μετά απο ασιστ με κεφαλιά του Τενεκέ ο Νεκτάριος Κοτόπουλος με ωραίο τελείωμα έκανε το 2-2. Ενώ στο 76′ οι παίκτες του ΑΟΞ έκαναν την ολική ανατροπή με τον Δουλγέρη να ευνοείται και λίγο απο τον αέρα και με δυνατό σουτ να σκοράρει για το 2-3 που έμεινε μέχρι το φινάλε του αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Γιώργος Ζερβάκης με βοηθούς τους Δασκαλάκη και Τσαμπουράκη της ΕΠΣ Ηρακλείου.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Γκάρας, Ποδάρας(37′ Τριανταφύλλου), Τενεκές, Γιανναράκης, Λεωντσάκος, Γράβας, Θυμιάνης, Σουλεϊμάν Οκάν, Τσιλιγγίρης(37′ Κοτόπουλος), Δουλγέρης(85′ Παχούμης). Κακουλίδης

Share it