Search

“Καθάρισαν” οι Ξανθιώτες στη νίκη του Νέστου επί της Ασπίδας Ξάνθης!

Με πρωταγωνιστές τους ξανθιώτες του που σκόραραν τρία γκολ, ο Νέστος Χρυσούπολης κέρδισε με 4-0 την Ασπίδα Ξάνθης σε έναν βαρύ και πολύ κακό αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη μπήκε πολύ δυνατά και μόλις στο 2′ πήρε κεφάλι στο σκορ όταν μετά απο πάσα του Κομοτηναίου Γιώργου Γκουτσίδη ο Μπέλιτς έκανε το σουτ για το 1-0. Ενώ στο 5′ ο Λάζαρος Ορφανίδης σημείωσε το πρώτο του τέρμα με την φανέλα του Νέστου για το 2-0. Στο 42′ τα αδέρφια Μελισσόπουλοι συνδυάστηκαν πολύ όμορφα με τον Αλέξη να βρίσκει το Νίκο και αυτός με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-0. Στο δεύτερο μέρος το ματς δεν είχε πολλές συγκινήσεις καθώς πέρα απο το γκολ του επίσης Ξανθιώτη Λάζαρου Παπαδόπουλου στο 88′ για το τελικό 4-0 δεν υπήρχε κάτι άλλο αξιόλογο.

Ο Νέστος ήθελε τη νίκη και την πήρε, ενώ δέχτηκε και το καλοδεχούμενο…δώρο του Πανσερραϊκού που κέρδισε την Καβάλα και έτσι η ομάδα της Χρυσούπολης πάει στο ντέρμπι της επόμενη αγωνιστικής στο “Ανθή Καραγιάννη” έχοντας πάρει κεφάλι με +4 στην μάχη του τίτλου. Η Ασπίδα έμεινε στους 10 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της αρχικά στο ματς της Τετάρτης με τον Εχίνο για το Κύπελλο και εν συνεχεία στο τοπικό ντέρμπι με τον Ορφέα.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεφαλάς (Σερρών) με βοηθούς τους Δανδανίδη και Καρακασίδη της ΕΠΣ Θράκης

Νέστος Χρυσούπολης(Κ. Κετσιεμενίδης):  Χαραλαμπίδης(80′ Μαϊμαρέλης), Μαϊντανός, Αρετάς, Χούσινετς(46′ Παπαδόπουλος Λ.), Μκρτσιάν, Κουντού, Μελισσόπουλος Αλ.(67′ Παρουτσής), Ορφανίδης, Μπέλιτς, Νικλητσιώτης (22′ Μελισσόπουλος Ν.), Γκουτσίδης

 Ασπίδα Ξάνθης(Χρ. Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαββόγλου, Κοντογιαννίδης(28′ Μωυσίδης), Νικολούδης, Μερακλής, Χατζηπαπάς(75′ Χατζηπαρασκευάς), Κυριαζίδης, Δογανίδης(37′ Νταμπανλής), Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος Ν.(68′ Μαλαδένης), Ζώτος.

Share it