Search

Εκτός έδρας βαθμός μετά απο 4 μήνες για τον ΠΑΟΚ Κοσμίου με ισοπαλία στο Καλαμπάκι!(+pics)

Ισόπαλη χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της ΑΕ Καλαμπακίου με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στο Καλαμπάκι Δράμας, με την ομάδα της Κομοτηνής να παίρνει αποτέλεσμα εκτός έδρας μετά απο σχεδόν 4 μήνες και την ισοπαλία στο Κιλκίς στις 14 Οκτωβρίου

PictureΤο φίλμ του αγώνα όπως μεταδόθηκαν απο το athleticdrama.com οπού μπορείτε να βρείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ του αγώνα

Στο 12΄από κοντά ο Βασιλειάδης από πλεονεκτική θέση πήγε να σουτάρει αλλά τον πρόλαβε ο αμυντικός.

Στο 21΄πάσα του Βασιλειάδη, σουτ του Παυλίδη, η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 28΄σέντρα Κασαπίδη, κεφαλιά του Κωνσταντινίδη από καλή θέση η μπάλα άουτ.

Στο 45΄πλασέ από κοντά από τον Ερκάν, η μπάλα πέρασε από τον τερματοφύλακα, αλλά τελευταία στιγμή έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Κασαπίδης.

Στο 47΄σέντρα του Τσερκέζου από τα δεξιά κεφαλιά του Τζιβανάκη, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 48΄σέντρα του Τσερκέζου, πάσα με το μυτάκι του Τζιβανακη, η μπάλα έφτασε στον Κωνσταντινίδη που σούταρε από ευνοϊκή θέση, αλλά απόκρουσε σωτήρια ο τερματοφύλακας.

Στο 82′ εκτέλεση φάουλ από το Μαυροβασίλη στην κεφαλιά ο Θεοδοσιάδη αποκρούει ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί διώχνουν σε κόρνερ.

Στο 85′ σουτ του Λεβεντέλη αποκρούει ο Κελετζής σε κόρνερ.

Στο 90′ ωραία μπαλιά από τον Μαυροβασίλη πλασάρει ο Σαββίδης όμως ο επόπτης γραμμών είχε ήδη σηκώσει την σημαία σημειώνοντας οφσάιντ τον σκόρερ. Αυτό προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.

PictureΜε αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Σάββα Αϊβάζη φτάνει τους 9 βαθμούς και πλέον στρέφει την προσοχή της στο Θρακιώτικο ντέρμπι με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στην Κομοτηνή. Η ομάδα του Καλαμπακίου έφτασε στους 16 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική θα αγωνιστεί στο Σιδηρόκαστρο κόντρα στον τοπικό Εθνικό. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Φουσταναάς με βοηθούς τους Τσεχελίδη και Γεωργόπουλο.

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ (Σπ. Φιλίππου): Κελετζής, Τσερκέζος, Θεοδοσιάδης, Κυσσίδης, Μίτρε, Κασαπίδης(76′ Καλαϊτζίδης), Παυλίδης(46′ Τζιβανάκης), Βασιλειάδης, Λάμπρου, Κωνσταντινίδης(66′ Σαββίδης), Στάικος(53′ Μαυροβασίλης)

ΠΑΟΚ ΚΟΣΜΙΟΥ (Σ. Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Τριάντος, Τζατζανάς(81′ Ζάγγουλος), Πλασταράς, Λεβεντέλης, Ταχτσόγλου(65′ Γεωργιάδης), Βούλγαρης, Χατζητουλούσης, Αμέτ Ερκάν(90′ Λάσκαρης), Κυριακόπουλος(85′ Καρασιούλας), Ρουμπιές.

Share it