Search

Σημάδια ανάκαμψης απ’ την Α.Ε.Κομοτηνής στην ήττα απ’ τον Ολυμπιακό και θετικά δείγματα γραφής από Σβεστσόφ!

Εμφάνιση απ’ τα παλιά για την Α.Ε.Κομοτηνής, που κατάφερε να είναι μαχητική απέναντι στον Ολυμπιακό, και να δείξει κάποια απ’ τα θετικά στοιχεία που εμφάνισε τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Με διαφορετικό προφίλ, μετά την αλλαγή του 1/3 των βασικών της παικτών, η ομάδα της Κομοτηνής απέναντι στους Πειραιώτες έδωσε κάποια σημάδια αισιοδοξίας, παρά το τελικό 1-3.

Στο ντεμπούτο του Ουκρανού διαγώνιου Σβεστσόφ, ο οποίος ήταν και τοπ σκόρερ της ομάδας του, η Α.Ε.Κομοτηνής μπήκε δυνατά στο ματς και έδειξε από νωρίς πως δεν θα είναι τόσο εύκολη λεία. Ο Ουκρανός επαλήθευσε το προσωνύμιο του “κίλερ” που τον συνοδεύει με την Α.Ε.Κομοτηνής να είναι στο 20-20 με τον πανίσχυρο Ολυμπιακό. Η εμπειρία του Ολυμπιακού όμως μίλησε σ’  εκείνο το σημείο με τους Πειραιώτες να κάνουν το 22-25.

Στο 2ο σετ οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 13-11 με πόντο του Σβεστσόφ, αλλά ο Ολυμπιακός έκανε το 13-15 και στη συνέχεια διατήρησε το προβάδισμά του, φτάνοντας στο 0-2 σετ (19-25).

Φανταστική εκκίνηση και επιμέρους 7-1 στο 3ο σετ, φανέρωσαν τις ενδείξεις της Α.Ε.Κομοτηνής, που παρά την πίεση του Ολυμπιακού δεν απώλεσε το προβάδισμα και έφτασε στη μείωση σε 1-2 σετ με επιμέρους σκορ 25-23.

Στο 4ο ο Ολυμπιακός ήταν πιο συγκεντρωμένος και έβγαλε την ποιότητά του καθώς δεν ήθελε να μπλέξει σε περιπέτειες απώλειας βαθμών. Έτσι έφτασε στο τελικό 1-3 σετ.

Τα σετ: 22/25 19/25 25/23 19/25

Στατιστικά σε λίγο…

 

 

 

Share it