Ενίσχυση με πρώην παίκτη Πανθρακικού, Κοσμίου και Σπάρτακου για τον Αιγινιακό!

Τελευταία ημέρα των μεταγραφών ενισχύθηκε ο Αιγινιακός με τέσσερις παίκτες εμπλουτίζοντας το ρόστερ σε όλες τις γραμμές.

Η ομάδα της βόρειας Πιερίας ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον διεθνή μέσο από το Μπαχρέιν, Μοχάμεντ Αλ Χαρντάν και ακόμα τρεις Έλληνες. Οι «κυανόλευκοι» απέκτησαν δανεικό από την ΑΕΚ τον επιθετικό, Ανδρέα Βλαχομήτρο που έπαιζε μέχρι πρόσφατα στη Σπάρτη, τον παλιό γνώριμο Γιώργο Σοφιάνη και τον αμυντικό Δημήτρη Καπετάνο με καταγωγή από το Αιγίνιο έχοντας αγωνιστεί σε Κόσμιο και Σπάρτακο στην Κομοτηνή,

Ο 21 ετών (03/07/97) επιθετικός, Βλαχομήτρος φέτος είχε 12 συμμετοχές και 3 τέρματα με τη Σπάρτη. Πέρυσι έπαιξε στον Απόλλωνα Πόντου (16 ματς, 1 γκολ), ενώ με την Ένωση μέτρησε 4 ματς και και σημείωσε 1 γκολ. Ο 23χρονος (18/03/96) Σοφιάνης είχε φέτος 8 συμμετοχές με την Καλλιθέα. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Καλλονή (27 ματς, 2 γκολ) το 2016 και ακολούθως έπαιξε στον Αιγινιακό (31 ματς, 5 γκολ πέρυσι).

Σε ό,τι αφορά, τέλος, στον 23χρονο (30/10/95) Καπετάνο, ήταν στον Αιγινιακό τη διετία 2011-13. Ακολούθως έπαιξε σε Βατανιακό, την ομάδα Νέων του Πανθρακικού, ΠΑΟΚ Κοσμίου, Νέστο Χρυσούπολης, Σπάρτακο αΓ. Θεοδώρων, Μ. Αλέξανδρο Τρικάλων ενώ φέτος είχε 6 συμμετοχές με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση με την μορφή δανεισμού από την Βέιλε της Δανίας του διεθνή ποδοσφαιριστή με την εθνική Μπαχρειν AL HARDAN, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές της χώρας και μάλιστα ως αρχηγός.

Επίσης η ΠΑΕ ανακοινώνει τις μεταγραφές των επιθετικού Γιώργου Σοφιανη που μετά από έξι μήνες επέστρεψε στην ομάδα, του Αιγινιώτη αμυντικού Δημήτρη Καπετανου, καθώς και τον δανεισμό από την ΠΑΕ ΑΕΚ του εξτρέμ Βλαχομητρο Ανδρέα».

Share it