Search

Το photostory και όσα έγιναν στην κοπή της βασιλόπιτας του Συλλόγου Παλαιμάχων ΑΟΞ! Οι βραβεύσεις και οι τυχεροί της βραδιάς

Σε μια πολύ όμορφη και “ζεστή” εκδήλωση ο Σύλλογος Παλαιμάχων του ΑΟΞ, παρουσία βετεράνων ποδοσφαιριστών, της διοίκησης του ΑΟΞ, ποδοσφαιριστές και μέλη της μεγάλης ομάδας της Ξάνθης, αλλά και δημοσιογράφων και φίλων της ομάδας,  έκοψε την καθιερωμένη βασιλόπιτα του στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Le Chalet.

Η εκδήλωση που ήταν πολύ όμορφα στημένη και εξαιρετικά οργανωμένη, την οποία προλόγισε ο παλαίμαχος τη Ξάνθης και προπονητής των παλαιμάχων Νίκος Κριεζής, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους που γέμισαν τον χώρο, έδωσε τον λόγο στον επίτιμο Πρόεδρο Χριστόφορο Διαμαντή και εν συνεχεία στον νυν του Μπάμπη Χατζημεστή που και αυτός από την μεριά του ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, ενώ ευχήθηκε τα επόμενα χρόνια να υπάρχουν περισσότερα ελληνόπουλα στη ομάδα.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε πλήθος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΑΟΞ, όλων των δεκαετιών με αρκετά πηγαδάκια να στήνονται με αρκετή κουβέντα για το παρελθόν αλλά και το παρών του συλλόγου. Μεγάλη παρουσία είχε και η ΠΑΕ Ξάνθη που τίμησε με την παρουσία της την βραδιά, με τους Γιάννη Παπαδημητρίου (Τεχνικός Διευθυντής), Κώστα Τσαλίκη (Τιμ Μάνατζερ), τους ποδοσφαιριστές και αρχηγούς της ομάδας Μάκη Μπαξεβανίδη και Χρήστο Λισγάρα, οι Σάκης Γκαραβέλης & Ραφαήλ Μελισσόπουλος και μέλη του τεχνικού τιμ και εκπρόσωποι της ακαδημίας.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης, οι Παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Κομοτηνής, εκπρόσωποι των Xanthifans, εκπροσωπώντας την ΕΠΣ Ξάνθης ο πρόεδρος Γιώργος Πανίδης και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης Θανάσης Βέλλιος και η αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Ξάνθης Δέσποινα Παρτσαλίδου.

Όπως και τα προηγούμενα έτσι και στην φετινή κοπή της πίτας ξύπνησαν μνήμες απο το παρελθόν της ομάδας, με τους Παλαίμαχους να τιμούν ανθρώπους που ο καθένας από την μεριά του έχει ξεχωριστή προσφορά στον σύλλογο. Αρχικά τιμήθηκε ο βετεράνος Τάσος Θεοδωρίδης από τον πρόεδρο της Ξάνθης Άρη Πιαλόγου.

Ακολούθως τιμήθηκε ο βετεράνος Νετζμή για την προσφορά του στον σύλλογο από τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη, ενώ στη συνέχεια αναμνηστική πλακέτα πήρε ο Ανδρέας Εφραιμίδης, παράγοντας της Ξάνθης της δεκαετίας του ’70, εποχή που μπήκε για πρώτη φορά χορτάρι στο γήπεδο του ΑΟΞ. Την βράβευση έκανε ο κ. Πανίδης.

Μία από τις πιο ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς ήταν η φανέλα που έφερε το όνομα του ιδιοκτήτη του ΑΟΞ Χρήστου Πανόπουλου και ο αριθμός 30, όσα και τα χρονιά της ομάδας στην μεγάλη κατηγορία και την παρέλαβε ο Παπαδημητρίου.

Τυχερός της βραδιάς, στον οποίο και έπεσε το μοναδικό φλουρί, ήταν ο παλαίμαχος Σάκης Καρασερίδης, πατέρας του ποδοσφαιριστή του Ιπποκράτη Αλεξ/πολης Βαγγέλη.

Η βραδιά έκλεισε με τον παλαίμαχο Νετζμή να παίρνει το μικρόφωνο και να τραγουδάει, τηρώντας την παράδοση.

Περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Share it