Search

Με δύο μετάλλια επιστρέφει απο το Πανελλήνιο Εφήβων η “Ολυμπιακή Φλόγα” Ξάνθης

Ακόμη δύο πανελλήνιες διακρίσεις προστέθηκαν στον πλούσιο παλμαρέ της Ολυμπιακής Φλόγας Ξάνθης, που είδε δύο μεγάλα ταλέντα της να επιστρέφουν απο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ελληνορωμαϊκής που έγινε στην Αθήνα με δύο μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα ο Νίκος Ιωσηφίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στα 63 κιλά, ενώ ο Βλαδίμηρος Γεωργιάδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 60κιλά. Αυτό όμως που γέμισε με ικανοποίηση τον προπονητή της ομάδας Θόδωρο Ηλιάδη ήταν το γεγονός πως και οι δύο αθλητές είναι κατηγορίας Παίδων και παρά το νεαρό της ηλικίας τους αγωνίστηκαν με τρομερά μεγάλη επιτυχία στο Πανελλήνιο των Εφήβων.

Πλέον στην Ολυμπιακή Φλόγα στρέφουν την προσοχή τους στις προσεχείς διοργανώσεις και συγκεκριμένα το διήμερο 2-3 Φεβρουαρίου οπού ο σύλλογος θα λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών γεννηθέντων από το 2007 έως το 2012 στην Θεσσαλονίκη με συνολικά 7 αθλητές. Πιο συγκεκριμένα στην κατηγορία 2007-08 θα αγωνιστούν οι Μιχαήλ Άγγελος Δημητριάδης, Βασίλης Κωστελίδης, Κωνσταντίνος Καφετζής και Κώστας Σπυριάδης, ενώ στην κατηγορία 2009-10 θα αγωνιστούν οι Ισίδωρος Γεωργιάδης, Μιχαήλ Ντολμαζιάν και Κυριάκος Κώστογλου.

Ενώ επίσης τον Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα 22-25 του μηνός πραγματοποιείται το Κύπελλο Ακρόπολις στην Αθήνα με παλαιστές μέχρι 15 ετών, κι εκεί ο σύλλογος θα συμμετάσχει με τον Αλέξανδρο Μπατζακίδη. Πριν το Πανελλήνιο Παίδων που θα γίνει στις 17 Μαρτίου στις Σέρες οπού ο ξανθιώτικος σύλλογος θα λάβει μέρος με 13 παλαιστές.

Share it