Search

Μεταγραφικό φινάλε με Ανδρέου για τον Ηρακλή Ζυγού!

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για το πρώτο ματς του 2019 βρίσκεται ο Ηρακλής Ζυγού που την Κυριακή αντιμετωπίζει στις 15:00 τον Απόλλων Ξάνθης στη Νεάπολη, ενώ μια μέρα νωρίτερα θα κόψει την βασιλόπιτα της στο Elisso.

Όμως η ομάδα του Ζυγού αν και έδειχνε πως δεν θα κινηθεί την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, άλλωστε υπάρχει ικανοποίηση απο το υπάρχον υλικό και την πορεία του συλλόγου μέχρι τώρα. ωστόσο στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου προχώρησε στην μοναδική της κίνηση και μάλιστα με ελεύθερη μεταγραφή απο την Ασπίδα Ξάνθης.

Ο λόγος για τον Θεσσαλονικιό μεσοεπιθετικό Μανώλη Ανδρέου, που μετά την εξαιρετική του παρουσία την τελευταία τριετία(2,5 για την ακρίβεια) στον Αστέρα Μαγικού το τελευταίο εξάμηνο αγωνίστηκε με τα χρώματα της Ασπίδας Ξάνθης στην Γ’ Εθνική, οπού πήρε αρκετές συμμετοχές όμως κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμών δεν του επέτρεψαν να δώσει αυτά που ήθελε και ο ίδιος και έτσι ζήτησε να αποχωρήσει τον Γενάρη ώστε να επιστρέψει στο τοπικό, για χάρη του Ηρακλή Ζυγού.

Share it