Search

Εντυπωσιακή παρουσία με 6 μετάλλια για το Δημοκρίτειο και 3η θέση στην γενική κατάταξη Εφήβων και Νεανίδων Πάλης!

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η παρουσία του τμήματος Πάλης του Δημοκρίτειου Κομοτηνής, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων που διεξήχθη στην Αθήνα.

Η ομάδα της Κομοτηνής είχε απολογισμό 6 μετάλλια, καταλαμβάνοντας παράλληλα την τρίτη θέση στην γενική κατάταξη των Νεανίδων και την τρίτη θέση στην κατηγορίας της Ελευθέρας στους Εφήβους, έχοντας δύο χρυσά μετάλλια στις Νεάνιδες και 4 μετάλλια(3 ασημένια και 1 χάλκινο) σε αυτή των Εφήβων επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται απο τον προπονητή Θόδωρο Καρυπίδη και τους ιθύνοντες του συλλόγου.

Στην κατηγορία Εφήβων, στα 57 κιλά ο γεννηθείς το 2002 Χρήστος Σκόνδρας κατάφερε να πετύχει την δεύτερη θέση. Την ίδια θέση πέτυχαν στα 65 κιλά ο 18χρονος Αργύρης Γρηγοριάν, που είχε τραυματισμό και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει το χρυσό, και στα 86 κιλά ο 19χρονος Χαράλαμπος Αυτοφωρίδης. Με την τρίτη θέση στην κατηγορία των 79 κιλών επέστρεψε στην Κομοτηνή ο 18χρονος Αντώνης Ντοβγκοπόλοφ.

Στις νεανίδες, στα 50 κιλά η 18χρονη Αθηνά Γιαγτζόγλου κατάφερε να αποσπάσει το χρυσό μετάλλιο, ενώ επίσης στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε και η Μαρία Νταμουτσίδου μόλις στα 15 της χρόνια και στα 62 κιλά.

Το επόμενο διάστημα και συγκεκριμένα το διήμερο 2-3 Φεβρουαρίου ο σύλλογος θα λάβει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ηλικιακών κατηγοριών γεννηθέντων από το 2007 έως το 2012 στην Θεσσαλονίκη, με οκτώ νεαρούς παλαιστές. Ακολούθως, επίσης στην Θεσσαλονίκη, το διήμερο 8-9 Φεβρουαρίου ο ΑΣ Δημοκρίτειο θα εκπροσωπηθεί με τέσσερις αθλητές στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Αντρών-Γυναικών, ενώ επίσης τον Φεβρουαρίου και συγκεκριμένα 22-25 του μηνός πραγματοποιείται το Κύπελλο Ακρόπολις στην Αθήνα με παλαιστές μέχρι 15 ετών, κι εκεί ο σύλλογος θα συμμετάσχει με τρία άτομα.

Share it