Search

Απορρίφθηκε η ένσταση της Ασπίδας κατά Πέρνης απο την Π.Ε. της ΕΠΟ! Η επόμενη κίνηση της Ασπίδας και η βαθμολογία της Γ’

Όπως σας είχε προαγγείλει το Sportsaddict, εκδικάστηκε η ένσταση της Ασπίδας Ξάνθης κατά του κύρους του αγώνα με τον Κεραυνό Πέρνης και την χρησιμοποίηση του Βασίλη Λαζαρίδη.

Με 3-0 η Πειθαρχική Επιτροπή πήρε την απόφαση να απορρίψει την ένσταση της Ασπίδας κάνοντας δεκτή την θέση της ομάδας του Κεραυνού μέσω του Νομικού εκπροσώπου της, Λάκη Σημαιοφορίδη, απορρίπτοντας παράλληλα το πάτημα της ξανθιώτικης ομάδας για συμμετοχή του Βασίληα Λαζαρίδη σε τρεις ομάδες.

Η ομάδα της Πέρνης πάτησε στο κομμάτι του ΚΑΠ που αναφέρεται πως ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τρεις μεταγραφές, θέτοντας αυτό στην Επιτροπή, το γεγονός δηλαδή πως ο ξανθιώτης χαφ έχει κάνει δύο μεταγραφές(απο Άβατο σε Ορφέα, και απο Ορφέα σε Πέρνη). Κάτι που έκανε δεκτό η Επιτροπή και έτσι παραμένει ως έχει η βαθμολογία.

Η υπόθεση πάντως δεν φαίνεται να τελειώνει εδώ καθώς η ομάδα της Ξάνθης, όπως τονίστηκε στο SA σε συνομιλία που είχαμε για την θέση της ομάδας, αυτή είναι ο δρόμος της έφεσης κατά της απόφασης της Π.Ε.  αναφέροντας χαρακτηριστικά “θα κάνουμε αυτό που μας επιτρέπει ο Νόμος” χωρίς πάντως να θέλουν να σχολιάσουν την απόφαση. Μένει λοιπόν να δούμε απο την στιγμή που θα γίνει έφεση απο την πλευράς της ξανθιώτικης ομάδας να γίνουν οι διαδικασίες που πρέπει και ακολούθως η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ να εξετάσει εκ νέου την θέση της Ασπίδας και να παρθεί οριστική απόφαση για το ζήτημα.

Απο την άλλη φυσικά στην ομάδα της Πέρνης νιώθουν δικαιωμένοι, και ακόμη πιο ανακουφισμένος ο ξανθιώτης χαφ που πλέον μπορεί εκ νέου να αγωνιστεί με την φανέλα του Κεραυνού.

Share it