Search

«Πέφτουν κορμιά» στο Μιλάνο

Χαιρετώ! Λίγες επιλογές στο κουπόνι σήμερα, όμως έχει ενδιαφέρουσες «κόντρες» σε Ισπανία και Ιταλία για το θεσμό του Κυπέλλου.

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Αρχικά, η Τζιρόνα αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Μαδρίτης στη ρεβάνς του 4-2 στο «Μπερναμπέου». Στο εν λόγω ματς επιβεβαιώθηκαν δύο… ήδη γνωστά στοιχεία. Ότι η Τζιρόνα είναι πολύ καλή επιθετικά και δε φοβάται τους μεγάλους και ότι η Ρεάλ δεν είναι αξιόπιστη αμυντικά. Μ’ αυτά τα δύο δεδομένα συν ότι οι Καταλανοί δεν έχουν κάτι να χάσουν και είναι το αουτσάιντερ, αναμένεται να έχουμε ξανά ένα ανοικτό παιχνίδι με αρκετά γκολ. Θεωρώ δύσκολο να χάσουν την πρόκριση οι «Μερένγκες», όμως μπορεί να επιβεβαιωθεί εύκολα το σύνολο τερμάτων over 2.5.

Στον ιταλικό βορρά, στο Μιλάνο, η Ίντερ υποδέχεται τη Λάτσιο σε νοκ-άουτ ματς, με φόντο τα ημιτελικά. Αμφότερες θα ήθελαν να διακριθούν μέσω Κυπέλλου και θα προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη. Καμία ωστόσο από τις δύο δεν είναι σε καλό φεγγάρι, αφού δεν έχουν νικήσει στα σημαντικά ματς για το 2019, παρά μόνο σε εύκολες αναμετρήσεις για τον προηγούμενο γύρο του Κυπέλλου. Παραδοσιακά τα παιχνίδια τους βγάζουν σκληρές μάχες, με αποβολές και υψηλό σκορ. Η Ίντερ δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία τέσσερα από τους «Λατσιάλι». Προβάδισμα στον άσο των «Νερατζούρι».

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Μάθε όσα χρειάζεται να ξέρεις για το bonus πρωτης καταθεσης στο Bonus-eggrafis.gr

Share it