Search

Εκδικάστηκε η ένσταση της Ασπίδας για το ματς με τον Κεραυνό Πέρνης!

Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Πειθαρχικής Επιτροπής της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η εκδίκαση της ένστασης της Ασπίδας Ξάνθης κατά του Κεραυνού Πέρνης.

Θυμίζουμε πως στις 14 Ιανουαρίου η Ασπίδα κατέθεσε ένσταση κατά του Κεραυνού Πέρνης για την χρησιμοποίηση του Βασίλη Λαζαρίδη(θυμηθείτε ΕΔΩ). Η ένσταση της ξανθιώτικης ομάδας κατατέθηκε καθώς ο ξανθιώτης χαφ του Κεραυνού αγωνίστηκε την φετινή αγωνιστική χρονιά σε τρεις ομάδες.

Αυτό ακριβώς το κομμάτι του ΚΑΠ(θυμηθείτε ΕΔΩ το σχετικό θέμα) έθεσε επι τάπητος ο Πρόεδρος της ομάδας που όντας δικηγόρος ήταν και αυτός που εκπροσώπησε νομικά την Ασπίδα, τονίζοντας στην Επιτροπή όλα τα τεκμήρια για να αποδείξει όσα κατήγγειλε με την ένσταση της. Απο την άλλη την ομάδα της Πέρνης νομικά εκπροσώπησε ο γνωστός δικηγόρος και βετεράνος ποδοσφαιριστής, Λάκης Σημαιοφορίδης που προσπάθησε να πείσει την Επιτροπή για την αθώωση του Κεραυνού θέτοντας υπόψιν πως ο Λαζαρίδης έχει κάνει δύο μεταγραφές ενώ ο ΚΑΠ επιτρέπει μέχρι 3.

Η απόφαση αναμένεται ακόμη και μέχρι την Παρασκευή, με όλα να δείχνουν δικαίωση της Ασπίδας και εκτός απροόπτου κατακύρωση του μεταξύ τους αγώνα με 3-0 υπέρ των Ξανθιωτών, με την ομάδα της Πέρνης μάλιστα πέρα απο το χαμένο ματς να κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών(τουλάχιστον 3) και πρόστιμο. Αλλά ως μην προκαταβάλουμε, άλλωστε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής αναμένεται να γίνει γνωστή σύντομα για να γίνουν και οι απαραίτητες αλλαγές στον βαθμολογικό πίνακα.

Share it