Search

Επιστροφή στην δράση με εμφατική νίκη επί της Καστοριάς για τις Βασίλισσες της Θράκης!(+pics)

Με ιδανικό τρόπο μπήκε στο 2019 η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ξάνθης, με τις Βασίλισσες να κερδίζουν με 4-1 την Καστοριά και να σκαρφαλώνουν στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας έχοντας μάλιστα και  ματς λιγότερο.

Η ομάδα του Ανεστη Αλεξούδη ήταν εξαιρετική, κανείς δεν καταλάβαινε πως αυτή η ομάδα έχει να δώσει επίσημο ματς εδώ και κάτι παραπάνω απο μήνα! Ακόμα και όταν η φιλοξενούμενη ομάδα μείωσε με την Τάσιου 2-1 πριν το φινάλε του πρώτου μέρος δεν επηρέασε τις Βασίλισσες που σκοράροντας απο δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο έφτασε σε μια επιβλητική νίκη.

Τα γκολ για την ομάδα της Ξάνθης σημείωσαν Τσακμάκη, Μαυρομάτη ενώ μεγάλη πρωταγωνίστρια ήταν η Σέβη Μετοικίδου με τα δύο γκολ που σημείωσε.

Με αυτό το τρίποντο η ομάδα της Ξάνθης έφτασε τους 10 βαθμούς, με απολογισμό 3 νίκες, 1 ισοπαλία και μια ήττα  και έχοντας ακόμη ένα ματς για να ολοκληρώσει την παρουσία της στον πρώτου γύρο. Αυτός θα είναι και ο επόμενος αγώνας για την Ξανθιώτικη ομάδα που στις 10 Φεβρουαρίου θα αγωνιστεί στα Γρεβενά κόντρα στον ΑΟ  Σειρήνα.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ : Μπουρντούνη, Χατζηαντωνίου,  Ναλμπάντη, Σταύρου ( 75’ Γεωργαλή ), Γκονζάλες , Κατσαρού, (70 Τσακμάκη ), Πορνάλη (55′ Ευθυμιαδου ), Μαυρομάτη , Βλάχου , Κυριαζίδου , (80’ Γκιούγκη ), Μετικίδου.

ΓΠΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑ : Δημητριάδου, Πάντου, Γκόγκου, Λιούλια, Τζανοπούλου, Μουρτσέκα, Φασίδου, Μάρκου, Τσιούκρα, Κυριζάκη, Τάσιου. Αγωνίστηκαν και οι : Τράντου, Δρακάκη, Ροβυθάκη, Παπαδηλέρη

Share it