Search

Photos: “Κόλλησε” στο μηδέν με Καλαμπάκι ο Ορφέας Ξάνθης!

Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ανωτερότητα του στο γήπεδο ο Ορφέας Ξάνθης, που έμεινε στο 0-0 με την μαχητική ομάδα της ΑΕ Καλαμπακίου που πήρε ακόμη έναν σπουδαίο βαθμό στην μάχη  της για την παραμονή.

Στο πρώτο μέρος το ματς ήταν αρκετά μέτριο, με τις δύο ομάδες να έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο. Η ομάδα του Ορφέα είχε την κατοχή, τις περισσότερες επιθετικές προσπάθειες αλλά χωρίς κάτι ιδιαίτερο ενώ και οι φιλοξενούμενοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν καταστάσεις χωρίς όμως να φέρουν ιδιαίτερα προβλήματα στον Ρούφο.

Στο δεύτερο μέρος και ειδικά μετά το 60′ ο Ορφέας Ξάνθης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος του αγώνα έχοντας υψηλά ποσοστά κατοχής, φτάνοντας ουκ ολίγες φορές κοντά στο γκολ. Στο 63′ μετά απο σέντρα του Πασχαλάκη ο Ξαντινίδης που μόλις είχε μπει στο ματς έκανε το γυριστό σουτ που όμως δεν βρήκε στόχο, ενώ ίδια κατάληξη είχε και το δυνατό σουτ του Πασχαλάκη στο 67′. Ενώ στο 90′ οι γηπεδούχοι έχασαν τρομερή ευκαιρία με τον Κώστα Ξαντινίδη να βγαίνει με ωραίο κοντρόλ απέναντι στον Κελετζή όμως το σουτ του πέρασε ελάχιστα πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι.

Η φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 85′ όταν μετά απο μονομαχία στον αέρα δύο παίκτες της ΑΕΚ “τράκαραν” στον αέρα με τον Μίτρε να πέφτει να πέφτει στο έδαφος πιάνοντας το κεφάλι του, στην εξέλιξη όμως της φάσης η μπάλα έφτασε στον Κατρανίτσα που έκανε το σουτ που κατέληξε στα δίχτυα, όμως το γκολ δεν μέτρησε με όλους τους παίκτες και τον πάγκο του Ορφέα να διαμαρτύρεται στον βοηθό θεωρώντας πως έδωσε κάτι αυτός ωστόσο ο Σαφούρης έδειξε πως διέκοψε το ματς λόγω χτυπήματος στο κεφάλι του παίκτη της ΑΕΚ προκαλώντας ακόμη πιο έντονα παράπονα απο τους ξανθιώτες.

Άξιζε κάτι παραπάνω απο την ισοπαλία ο Ορφέας Ξάνθης που έδειξε εξαιρετικά δείγματα γραφής μετά το 60′, επόμενο ματς για την ομάδα του Μπάμπη Χατζημεστή αυτό κόντρα Εθνικό στην Αλεξανδρούπολη. Σε εξαιρετική φόρμα η ΑΕ Καλαμπακίου που μετά το διπλό στο ΑΟΞ επί του Αβάτου κατάφερε να φύγει ξανά με αποτέλεσμα απο την  Ξάνθη και πλέον στρέφει την προσοχή της στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Κοσμίου στο Καλαμπάκι. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σαφούρης με βοηθούς τους Αναστασιάδη και Σάκκο της ΕΠΣ Σερρών

Ορφέας Ξάνθης:Ρούφος, Τζαμπάζ Χακή, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακράκης, Μαυρόπουλος, Χαλίλ Τανζού, Χίντ Ιμέρ, Σουκρήογλου, Καραγκιόζης Γ.(61′ Ξαντινίδης), Πασχαλάκης.

Α.Ε.Καλαμπακίου: Κελετζής, Κυσσίδης, Θεοδοσιάδης, Κλογκέρι, Μίτρε, Βασιλειάδης(78′ Κωνσταντινίδης), Τζιβανάκης(65′ Καλαϊτζίδης), Μαυροβασίλης(58′ Κασαπίδης), Τσερκέζος, Στάικος, Παυλίδης Β.(46′ Λάμπρου)

http://

Share it