Search

LIVE: Παρακολουθήστε λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της 16ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Σήμερα θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη των αναμετρήσεων της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά των ομάδων της Θράκης: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Νέστος Χρυσούπολης, Καβάλα – Άρης Αβάτου, ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αλέξανδρος Κιλκίς και Ασπίδα Ξάνθης – Πανσερραϊκός.

Ρεπορτάζ από τα γήπεδα: Νεκτάριος Αμποβιανίδης, Κοσμάς Πανταζής & Κώστας Νασούδης.

Το live συντονίζει: Βλαδίμηρος Αρζίδης.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές, με όλες τις αναμετρήσεις να ξεκινούν στις 15.00:

Γήπεδο “Φώτης Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Νέστος Χρυσούπολης (Πουλικίδης, Κουβελάκης (Δράμας), Εμπλιούκ της ΕΠΣ Ξάνθης)

Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”: Καβάλα – Άρης Αβάτου (Μελτζανίδης, Παπαδάκης, Χριστοδούλου της ΕΠΣ Ημαθίας)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Α.Ε. Καλαμπακίου (Σαφούρης, Αναστασιάδης, Σακκός της ΕΠΣ Σερρών)

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αλέξανδρος Κιλκίς (Τσιάρας, Κουκούμης, Ζαχαριάς της ΕΠΣ Καβάλας)

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Πανσερραϊκός (Γεωργιτσόπουλος (Δράμας), Δημητριάδης, Καραγιάννης της ΕΠΣ Θράκης)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Απόλλων Παραλιμνίου (Στρατούδης, Διαμαντής (Έβρου), Κυριαζής της ΕΠΣ Θεσσαλίας )

Γήπεδο Σιδηροκάστρου: Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αετός Ορφανού (Μαυρίδης, Κεσίσογλου, Αρέστης της ΕΠΣ Πέλλας)

14:40 Αρχή με την καθιερωμένη περιήγηση στα γήπεδα για τις συνθέσεις των ομάδων.

14:42 Απ’ τα τελευταία χαρτιά του παίζει ο ΠΑΟΚοσμίου απέναντι στον Αλέξανδρο Κιλκίς στην Κομοτηνή.

ΠΑΟΚομοτηνής (Αϊβάζης): Δεληγιαννίδης, Βούλγαρης, Τριάντο, Πλασταράς, Λεβεντέλης, Ταχτσόγλου, Νάνος, Χατζητουλούσης, Ρουμπιές, Κυριακόπουλος, Τζατζανάς.

Αλλαγές: Γιαννακόπουλος, Καρασιούνας, Μαυράκης, Ράπτης, Στοΐνοβιτς, Δημοσθένους, Ζάγγουλος.

Αλέξανδρος Κιλκίς (Κατσαβάκης): Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειαδης, Κάργας, Τσαταλμπασίδης, Παπαδόπουλος, Τσολακίδης, Αηδονίδης, Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Σαλπιγγίδης.

Αλλαγές: Καραγιαννίδης, Ευστρατιάδης, Κερτούκα, Ζάικος, Σερταρίδης, Φούρτζιου, Τζεβελέκης.

14:46 Στο ΔΑΚ Ξάνθης η Ασπίδα, κυνηγάει βαθμούς, καθώς τα παιχνίδια λιγοστεύουν στην κατηγορία και μαζί οι πιθανότητες για παραμονή, ενώ εκκρεμεί και η απόφαση για την ένασταση στο ματς με τον Κεραυνό Πέρνης.

Ασπίδα Ξάνθης (Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Ζώτος, Νικολούδης, Μερακλής, Χατζήπαπας, Κυριαζίδης, Δογανίδης, Χριστοφορίδης, Παπαδόπουλος, Σαβόγλου.

Αλλαγές: Μαλαδένης, Νταμπανλής, Μωυσίδης, Κασαμπαλής, Κοντογιαννίδης, Κοτίδης, Χατζηπαρασκευάς.

Πανσερραϊκός (Εγγονίδης): Γιαννακίδης, Μπάρδας, Μακούσης, Καστριτσέας, Κούτλας, Πολύζος, Αποστολόπουλος, Κεχαγιάς, Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου.

Αλλαγές: Σαρέγκος, Μπίλης, Ζωβλίκας, Στεφανίδης, Κονταξής, Παπαδόπουλος, Ζιώρας.

14:50 Παραμένουμε Ξάνθη και πάμε παραδίπλα στο γήπεδο του ΑΟΞ, όπου ο Ορφέας υποδέχεται την ανεβασμένη τις τελευταίες αγωνιστικές Α.Ε.Καλαμπακίου.

Ορφέας Ξάνθης (Χατζημεστής):Ρούφος, Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου, Μακρακης, Μαυρόπουλος, Τανζού, Χιντ, Σούκρι, Καραγκιόζης Γ., Πασχαλάκης.

Αλλαγές: Τσίτας, Καλλίδης, Μαυρόπουλος Γ., Καραγκιόζης Β., Ζιγκολάρι, Χασάνογλου, Ξαντινίδης.

Α.Ε.Καλαμπακίου: Κελέτσης, Κυσσίδης, Θεοδοσιάδης, Κλογκέρι, Μίτρε, Βασιλειάδης, Τζιβανάκης, Μαυροβασίλης, Τσερκέζος, Στάικος, Παυλίφης Β.

Αλλαγές: Κασαπίδης, Καλαϊτζίδης, Γεωργιάδης, Τάφα, Λάμπρου, Κωνσταντινίδης, Αραμπατζής.

14:53 Στο τέλος τα δύο παιχνίδια των ομάδων της Θράκης με τους διεκδικητές του τίτλου. Ο Εθνικός που “καίγεται” για βαθμούς υποδέχεται τον πρωτοπόρο Νέστο Χρυσούπολης, που δεν έχει περιθώρεια για απώλειες στη μάχη για το πρωτάθλημα.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Δίγκας): Αρβανίτης, Δορουγιδένης, Λυμπέρης, Γκαϊδατζής, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Γεωργαντζόπουλος, Καρακασίδης, Γκαβανόζης, Μαρασλής.

Αλλαγές: Κούπας, Αντωνιάδης, Λίτσιος, Μπινόπουλος, Αγοράκης, Σιδηρόπουλος, Τσαχιρίδης.

Νέστος Χρυσούπολης (Κετσιεμενίδης): Αθανασίου, Μαϊδάνος, Αρετάς, Μκρτσιάν, Κυσιδης, Ευθυμιάδης, Καθάριος, Μελισσόπουλος Ν., Μπέλιτς, Μελισσόπουλος Α., Γκουτσίδης.

Αλλαγές: Νικλητσιώτης, Σιδηρόπουλος, Παπουτσής, Παπαδόπουλος, Τζαμπέγια, Γαβριήλ, Χαραλαμπίδης.

14:57 Την έκπληξη θα επιδιώξει να κάνει ο Άρης Αβάτου στο “Ανθή Καραγιάννη” κόντρα στον ΑΟΚαβάλα, που ελπίζει σε στραβοπάτημα του Νέστου για να περάσει πρώτος.

ΑΟΚαβάλα (Δερμιτζάκης): Δήμιζας , Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Γαβριηλίδης, Γιατσινοβιτς, Ψάλτης, Τσούτσης, Τουμανίδης, Μαρκόπουλος, Βαλαβανόπουλος

Αλλαγές: Θωμαιδης, Λιτσκας, Τόσκας, Δεμενικος, Μπλιος, Γεμιστός, Παπαδόπουλος.

Άρης Αβάτου (Μαραντάς): Αμουτζάκης, Κούτρας, Μπουνταγκίδης, Μίλλερ, Κουτσούμπας, Σαρηγιαννίδης, Ζωσιμίδης, Ψεμματάς, Σιχλοιμίρης, Κρασώνης, Γκέκας.

Αλλαγές: Αληογλου, Κιομουρτζής, Μπουλούτ, Κριεζής, Μελισσοπουλος, Κακογιάννης, Κοτόπουλος

15:03 Έναρξη των αναμετρήσεων σε όλα τα γήπεδα του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

15:10 Ας πάρουμε μία εικόνα απ’ τα γήπεδα. Στο “Φώτης Κοσμάς” της Αλεξανδρούπολης, πολύ λίγος ο κόσμος και πάλι στις κερκίδες.

15:15 Λίγος ο κόσμος και στο “ΑΟΞ”.

15:17 Γκολ στην Καβάλα.

Ο ΑΟΚ ανοίγει το σκορ στο 17ο λεπτό με τον Βαλαβανόπουλο να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Αμουτζάκη. Με το κεφάλι μετά από σέντρα του Λυμπεράκη το γκολ.

15:20 Στο ΑΟΞ πρώτη φάση του αγώνα με ένα σουτ του Γιάννη Καραγκιόζη, το οποίο μπλόκαρε σταθερά ο κίπερ της ΑΕΚαλαμπακίου.

15:22 Στόπερ ο Γκαϊδατζής για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός σε νέο ρόλο, λόγω του αποδεκατισμού της ομάδας της Αλεξανδρούπολης, ειδικά στη συγκεκριμένη θέση. Ο Λίτσιος είναι στον πάγκο, γιατί κρίθηκε ανέτοιμος να ξεκινήσει απ’ την αρχή.

15:27 Γκολ στο ΔΑΚ Ξάνθης.

Νωρίς πίσω στο σκορ βρίσκεται η Ασπίδα Ξάνθης. Αδράνεια στην άμυνα της Ασπίδας το εκμεταλλεύεται ο Ομπόσου που δίνει προβάδισμα στους Σερραίους στο 25ο λεπτό.

15:31 Πρώτη καλή φάση στο “Φώτης Κοσμάς”. Ο Εθνικός Αλεξ/πολης απειλεί πρώτος με τον Γεωργαντζόπουλο να σουτάρει στο 31ο λεπτό, αλλά την μπάλα να φεύγει άουτ.

15:35 Γκολ έχουν σημειωθεί σε Χρυσούπολη και Σιδηρόκαστρο. Προηγείται ο Κεραυνός Πέρνης με 1-0 του Απόλλωνα Παραλιμνίου, ενώ ο Αετός Ορφανού έχει σημειωσει 2 τέρματα τέρματα έναντι του Εθνικού Σιδηροκάστρου.

15:37 Γκολ στο ΔΑΚ Κομοτηνής για τον ΠΑΟΚοσμίου!

Μετά από κόρνερ του Τζατζανά, ο Πλασταράς πήρε την κεφαλιά και έβαλε μπροστά την ομάδα του Σάββα Αϊβάζη κόντρα στον Αλέξανδρο Κιλκίς. Στο 16 σημειώθηκε το γκολ του Πλασταρά.

15:40 Στέκεται πολύ καλά ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης κόντρα στον πρωτοπόρο Νέστο. Τον έχει περιορίσει επιθετικά και προσπαθεί να βρει ευκαιρίες να απειλήσει.

15:42 Σουτ του Τριάντου από αριστερά για τον ΠΑΟΚοσμίου, αποκρούει ο τερματοφύλακας του Αλεξάνδρου.

15:44 Στο 33 διπλή ευκαιρία για Καβάλα με Γιατσινοβιτς και Βαλαβανόπουλο να μην μπορούν να νικήσουν τον Αμουτζάκη.

15:46 Ημίχρονο στο “Ανθή Καραγιάννη”, 1-0 μπροστά ο ΑΟΚ απέναντι στον Άρη Αβάτου.

15:47 Ημίχρονο στο “Φώτης Κοσμάς” με τον Εθνικό Αλεξ/πολης και Νεστο Χρυσούπολης να είναι στο 0-0.

15:50 Ημίχρονο σε όλα τα γήπεδα.

Αποτελέσματα ημιχρόνου:

Γήπεδο “Φώτης Κοσμάς”: Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Νέστος Χρυσούπολης: 0-0

Γήπεδο “Ανθή Καραγιάννη”: Καβάλα – Άρης Αβάτου: 1-0 (14′ Βαλαβανόπουλος)

Γήπεδο ΑΟΞ: Ορφέας Ξάνθης – Α.Ε. Καλαμπακίου: 0-0

Γήπεδο ΔΑΚ Κομοτηνής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Αλέξανδρος Κιλκίς: 1-0 (16′ Πλασταράς)

Γήπεδο ΔΑΚ Ξάνθης: Ασπίδα Ξάνθης – Πανσερραϊκός: 0-1 (25′ Ομπόζου)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – Απόλλων Παραλιμνίου: 1-0

Γήπεδο Σιδηροκάστρου: Εθνικός Σιδηροκάστρου – Αετός Ορφανού: 0-2 (22′ Μουδούρογλου, 25′ Παυλίδης Γ.)

16:05 Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου στις αναμετρήσεις του 1ου ομίλου

16:07 Γκολ απ’ τα αποδυτήρια για την Καβάλα.

Με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο οι “Αργοναύτες” βρήκαν ένα δεύτερο γκολ, που τους καθιστά ακλόνητο φαβορί για τη νίκη. Ο Τσούτσης σηκώθηκε ψηλότερα από όλους μετά από κόρνερ του Γιατσίνοβιτς και έκανε το 2-0, μετά από κεφαλιά πάσα του Γαβριηλίδη.

16:09 Μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη Αβάτου να μπει και πάλι στο παιχνίδι με τον Γκέκα να εκμεταλλεύεται πτώση αντιπάλου, να βγαίνει απέναντι στον Δήμιζα όμως το σουτ του να μη βρίσκει στόχο.

16:15 Πολύ καλή στιγμή για τον Ορφέα Ξάνθης στο παιχνίδι με το Καλαμπάκι. Στο 53′ ο Χαλίλ Ιμπράμ, έκανε  σλάλομ εντός περιοχής, πάσαρε στον Πασχαλάκη που πιάνει το σουτ όμως μπλόκαρε σταθερά ο κίπερ της ΑΕΚαλαμπακίου.

16:16 Πρόβλημα με το χέρι δείχνει να αντιμετωπίζει ο τερματοφύλακας του Εθνικού Αλεξ/πολης. Έχει σηκωθεί για ζέσταμα ο Μπινόπουλος για παν ενδεχόμενο. Συνεχίζει προς το παρόν ο Αρβανίτης. Συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού στην Αλεξανδρούπολη, πάντα 0-0 το σκορ μεταξύ του Εθνικού και του πρωτοπόρου Νέστου.

16:20 Ευκαιρία για τον Αλέξανδρο Κιλκίς με τον Τσολακίδη να κάνει το σουτ, αλλά ο Δεληγιάννης ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε.

16:24 Μεταβάλλονται οι ισορροπίες στην Αλεξανδρούπολη. Με 10 ποδοσφαιριστές μένει ο Εθνικός.

Ο Δορουγιδένης αντικρίζει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα απ’ τον Πουλικίδη στο 67′ και ο Εθνικός καλείται να διαχειριστεί τη νέα συνθήκη που διαμορφώνεται.

16:26 Γκολ Στην Κομοτηνή για τον Αλέξανδρο Κιλκίς.

Η ομάδα του Μάκη κατσαβάκη φτάνει στην ισοφάριση με τον Προβατίδη στο 62ο λεπτό.

16:30 Αυξάνει την πίεσή του ο Ορφέας στο γήπεδο του “ΑΟΞ”. Στο 63′ μετά σέντρα του Πασχαλάκη απο τα αριστερά ο Ξαντινίδης έκανε το γυριστό σουτ στην πρώτη του επαφή στο ματς, με τη μπάλα να φεύγει ελάχιστα πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ορφέας απειλεί εκ νέου, όταν στο 67 το σουτ του Πασχαλάκη απο πλάγια θέση, περνά δίπλα απο το δοκάρι του Κελετζή.

16:33 Απειλεί την εστία του Εθνικού ο Νέστος, με τον Αλεξανδρουπολίτη Μκρτσιάν να πιάνει τη κεφαλιά μετά από κόρνερ στο 74′, αλλά αυτή να καταλήγει λίγο άουτ.

16:34 Στο ΔΑΚ Ξάνθης και το ματς της Ασπίδας, ο κακος αγωνιστικός χώρος δεν επιτρέπει στις δύο ομαδες να βγάλουν στο γήπεδο θέαμα, με το 0-1 να παραμένει σε ένα ματς με ελάχιστες φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες.

16:38 Κρατάει ο Εθνικός μέχρι στιγμής το 0 στην άμυνα απέναντι στον πρωτοπόρο Νέστο.

16:40 1-3 έχει γίνει το παιχνίδι στο Σιδηρόκαστρο μεταξύ Εθνικού και Αετού Ορφανού. Δεν υπάρχει άλλη αλλαγή σε σκορ.

16:42 Ευκαιρία στο 77ο λεπτό εμ τον Φούρτζιου για τον Αλέξανδρο Κιλκίς. Ο Δεληγιάννης ανακουφισμένος είδε την μπάλα να φεύγει άουτ.

16:45 Γκολ στο ΔΑΚ Ξάνθης με τον Πανσερραϊκός να “καθαρίζει” όπως φαίνεται το παιχνίδι.

Ο Ομπόσου και πάλι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σαμαρά, κάνοντας το 0-2 στο 85′.

16:46 Γκολ στην Κομοτηνή με τον Αλέξανδρο Κιλκίς να φτάνει στην ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚοσμίου.

Ο Προβατίδης βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Δεληγιάννη, έκανε το πλασέ με τον Λεβεντέλλη να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του στο 80ο λεπτό, στην προσπάθειά του να απομακρύνει.

16:47 Ο Ορφέας Ξάνθης φτάνει στην επίτευξη γκολ, αλλά αυτό ακυρώνεται απ’ τον Σαφούρη, έπειτα από υπόδειξη του βοηθού του για οφσάιντ. Έντονες διαμαρτυριες των γηπεδούχων καθώς υπήρχε παικτης της ΑΕΚαλαμπακίου στο εδαφος που κάλυπτε τον Κατρανίτσα.

16:50 Γκολ στην Αλεξανδρούπολη για τον Νέστο Χρυσούπολης στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης που αγωνιζόταν τα τελευταία 3ο λεπτά με παίκτη λιγότερο, “λυγίζει” στο τέλος, με τον Μκρτσιάν με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ να διατηρεί στην κορυφή τον Νέστο. Ο Αλεξανδρουπολίτης αρχηγός δεν πανηγύρισε το γκολ του.

16:53 Ο ΠΑΟΚοσμίου πιέζει για την ισοφάριση, αλλά αφήνει πολλά κενά στα μετόπισθεν. Ο Αγαθαγγελίδης έφυγε τετ α τετ με τον Δεληγιάννη, με τον τελευταίο να αποκρούει με τα πόδια το σουτ του ποδοσφαιριστή του Αλέξανδρου Κιλκίς.

16:55 Τέλος στην Αλεξανδρούπολη. Σκληρή ήττα για τον Εθνικό που στάθηκε εξαιρετικά κόντρα στον Νέστο, που διατηρείται στην κορυφή του ομίλου.

16:58 Απίστευτη ευκαιρία στο τέλος για τον Ορφέα Ξάνθης. Ο Ξαντινίδης βρέθηκε μόνος απέναντι στον Κελετζή το σουτ του να είναι απελπιστικά άστοχο. Τέλος με τον Ορφέα να μην καταφέρνει να φτάσει στο γκολ, παρά τις φ΄σεις που δημιούργησε.

17:02 Τέλος και στα υπόλοιπα γήπεδα.

Σας ευχαριτούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας την εξέλιξη των αναμετρήσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Τη live ενημέρωση στηρίζουν οι επιχειρήσεις:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει 

Κρεαταγορά “Μούτλιας”

Με την παράδοση και την καινοτομία, η κρεαταγορά «Μούτλιας» , συνδυάζει τα μυστικά της παράδοσης στη γεύση με τον νεωτερισμό της τεχνολογίας, διαθέτοντας το δικό της e-shop ! Εκεί έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας σε κρέατα και αλλαντικά με… ένα «κλικ»  και να απολαύσετε έτσι  την κορυφαία ποιότητα «Μούτλια» σε οποιοδήποτε σημείο της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και αν βρίσκεστε!

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Sport Fitness

Στο Sport Fitness στην Κομοτηνή μπορείτε να “χτίσετε” το σώμα που θέλετε, χωρίς απαραίτητα να ακολουθήσετε τον συμβατικό τρόπο των μηχανημάτων και των βαρών! Σ’ έναν προσεκτικά διαμορφωμένο πολυχώρο επί της Παρασίου 4-6 (στοά) στον δεύτερο όροφο, πραγματοποιούνται δεκάδες προγράμματα από επαγγελματίες πιστοποιημένους γυμναστές σε εβδομαδιαία βάση, προσφέροντας στους συνδρομητές του γυμναστηρίου τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε όσα απ’  αυτά επιθυμούν με μία και μόνο συνδρομή.

Share it