Search

Με λαμπρότητα και υψηλούς προσκεκλημένους έκοψε την βασιλόπιτα της η ΑΕ Κομοτηνής

Για μία ακόμα χρονιά τηρήθηκε η παράδοση και πραγματοποιήθηκε η κοπή της Βασιλόπιτας του τμήματος βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής παρουσία αθλητριών και αθλητών του Συλλόγου, φίλων και υποστηρικτών αλλά και χορηγών της μεγάλης προσπάθειας που καταβάλει ο σύλλογος της Κομοτηνής για να πετύχει τους στόχους.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώροςΤην Βασιλόπιτα “ευλόγησε” εκ μέρους της Ιεράς Μητρόπολης Μαρωνείας και Κομοτηνής ο πατήρ Βαλάντης, ο οποίος μετέφερε τις ευχές του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη για μία επιτυχημένη χρονιά με υγεία και νίκες.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 13 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται και εσωτερικός χώροςΤο φλουρί των αθλητών κέρδισε η Ιωάννα Δημοπούλου, η οποία το γιόρτασε μαζί με τις συναθλήτριες της!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 14 άτομα, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώροςΠαρόντες ήταν ο τέως Υπουργός και Βουλευτής κ. Στυλιανίδης, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού και Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης κ. Γραβάνης, η πολιτευτής της Ν.Δ. Και χρόνια γιατρός της ομάδας μας κ. Ελευθεριάδου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης κ. Σεβδυνίδης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Πολιτσάκης ,το μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ ΑΜ-Θ κ. Χαρίτος και η κ. Πάσσου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και εσωτερικός χώροςΟι αθλητές του ανδρικού τμήματος είχαν την ευκαιρία να ξεφύγουν λίγο από το άγχος των προπονήσεων και των αναμετρήσεων ενώ όλοι έδωσαν ραντεβού για την κοπή της Βασιλόπιτας του 2020!

Δείτε περισσότερες Φωτογραφίες πατώντας ΕΔΩ

Share it