Search

Τον πρόδωσε -πάλι- η άμυνά του!

Ήταν ένα απ’ τα τελευταία χαρτιά του ΠΑΟΚοσμίου στον αγώνα που δίνει για την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Δεν είναι μόνο ότι οι αγώνες λιγοστεύουν (απέμειναν 10 αγωνιστικές), αλλά και το γεγονός πως αντιμετώπιζε μία -θεωρητικά- άμεση αντίπαλο για την υπόθεση παραμονή. Ο ΠΑΟΚοσμίου ξεκίνησε ιδανικά, προηγήθηκε νωρίς με τον Πλασταρά, αλλά δε διαχειρίστηκε το παιχνίδι, όπως θα ήθελε.

Μόλις στο 14ο λεπτό οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να προηγηθούν μετά από στατική φάση. Ο Τζατζανάς εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πλασταράς και ο Κυριακόπουλος σηκώθηκαν για τη κεφαλιά, με τον πρώτο τελικά να είναι αυτός που την έστειλε στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου θα μπορούσε να κάνει δύο τα τέρματα του, όταν ο Τριάντος έκανε το σουτ απ’ τα αριστερά και απ’ το ύψος της περιοχής του Αλεξάνδρου Κιλκίς, με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να απομακρύνει. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, με τους γηπεδούχους να μην απειλούνται ιδιαίτερα.

Η καλή αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ Κοσμίου απουσίασε στο δεύτερο ημιχρόνου, όπου οι φιλοξενούμενοι βρήκαν αρκετούς χώρους και απείλησαν. Στο 58 ο Τσολακίδης είδε τον Δεληγιάννη να του αρνείται το γκολ, αλλά λίγα λεπτά αργότερα, ο τερματοφύλακας του Κοσμίου δεν αποσόβησε τον κίνδυνο στο πλασέ του Προβατίδη στο 62′. Το γκολ του Κιλκίς ανάγκασε τους γηπεδούχους να ανοιχτούν, καθώς δεν τους έκανε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης. Αυτό είχε ως συνέπεια οι φιλοξενούμενοι να βρουν κι άλλους χώρους και να τους εκμεταλλευτούν. Ο Προβατίδης στο 80 βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Κοσμίου έκανε το σουτ, με τον Λεβεντέλη που προσπάθησε να απομακρύνει, να στέλνει άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Στο τέλος ο Δεληγιάννης γλίτωσε το Κόσμιο απ’ το 1-3, όταν απέκρουσε το τετ α τετ του Αγαθαγγελίδη.

Η ήττα διατηρεί τους ασπρόμαυρους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση 16 βαθμών απ’ τις θέσεις “σωτηρίας”. Με 10 αγωνιστικές πριν το τέλος, αυτό συνεπάγεται πως η ομάδα της Ροδόπης διατηρεί μόνο μαθηματικές ελπίδες παραμονής.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία και τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής.

Συνθέσεις:

ΠΑΟΚομοτηνής (Αϊβάζης): Δεληγιάννης, Βούλγαρης (65′ Καρασιούνας), Τριάντος, Πλασταράς, Λεβεντέλλης, Ταχτσόγλου (83′ Ζάγγουλος), Χατζητουλούσης, Νάνος, Κυριακόπουλος, Τζατζανάς(70′ Μαυράκης), Ρουμπιές.

Αλέξανδρος Κιλκίς (Κατσαβάκης): Αθανασίου, Μπουλγουρίδης, Βασιλειαδης, Κάργας, Τσαταλμπασίδης, Παπαδόπουλος, Τσολακίδης, Αηδονίδης, Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Σαλπιγγίδης.

Photos Credit: Βασίλης Μανδράου, Παρατηρητής της Θράκης

Share it