Search

Αποκλειστικό: Ανατροπή δεδομένων για τον Γιούρι Λοντίγκιν που επιστρέφει Ελλάδα!

Τι και αν τα είχε βρει σε όλα με τη Νότιγχαμ Φόρεστ τελικά ο Γιούρι Λοντίγκιν μετά την απόφαση της Ζενίτ να απορρίψει την πρόταση δανεισμού της Αγγλικής ομάδας, είναι έτοιμος μετά απο ακριβώς 6 χρόνια θα επιστρέψει στο Ελληνικό πρωτάθλημα για να αγωνιστεί μέχρι το καλοκαίρι  με την φανέλα του Ολυμπιακού.

Ο 28χρνος διεθνής Ρώσος πρώην τερματοφύλακας της Ξάνθης τα έχει  βρει σε όλα με την ομάδα του Πειραιά, και μάλιστα σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportsaddict θα περάσει εντός ημέρας ιατρικά και θα υπογράψει την έναρξη της συνεργασίας του με τους “ερυθρόλευκους”.

O “Λο” που ξεπέρασε τις 100συμμετοχές με την  Ζενίτ, μετά το γεγονός πως την τελευταία διετία δεν  έπαιρνε τον χρόνο που ήθελε, και απο νούμερο 1 της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης πλέον είχε χάσει την  θέση του πήρε την απόφαση να φύγει απο  τον σύλλογο και να ξαναβρεί τον εαυτό του σε νέα ομάδα. Ωστόσο η στάση της Ζενίτ παρότι ο Γιούρι ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας δεν ήταν η αναμενόμενη, με την Ρωσική ομάδα να ρίχνει “πόρτα” στις προτάσεις που ερχόταν για τον διεθνή τερματοφύλακα της Εθνικής Ρωσίας, απο ομάδες όπως η Λάτσιο και πιο πρόσφατα η Νότιγχαμ Φόρεστ αλλά και πολλές ακόμα απο μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Τελικά η Ζενίτ έκανε δεκτή την πρόταση δανεισμού του Ολυμπιακού, και έτσι ο Λοντίγκιν, το συμβόλαιο του οποίου εκπνέει το καλοκαίρι, αποφάσισε να την κάνει δεκτή και να επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα και να φορέσει τα “ερυθρόλευκα” όχι της Ξάνθης αλλά του Ολυμπιακού.

Share it