Search

Χορταστική ισοπαλία με παράπονα για τους Έφηβους της Ξάνθης με Άρη στην Θεσσαλονίκη

Ισόπαλο με 6 τέρματα έληξε το παιχνίδι της Κ17 της Ξάνθης με τον Άρη στο γήπεδο της Τριανδρίας για την 18η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό με τον Βασιλόπουλο, με τους παίκτες του Κώστα Προδρομίτη να ισοφαρίζουν με τον Κωσταρέλη στο 10′. Ο Άρης στο 25′ Ζησόπουλο με τον πήρε εκ νέου το προβάδισμα, ενώ η ομάδα της Ξάνθης έκανε την ανατροπή μέσα σε 12 λεπτά καθώς οι Τσιτσεκίδης (53′) και Τσιπούρας (65′) διαμόρφωσαν το 2-3 που όμως δεν ήταν τελικό παρά την καλή αγωνιστική εικόνα της ξανθιώτικης ομάδας αφού οι κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν στο 75′ με τον Γραμμένο στο τελικό 3-3, με ένα γκολ πάντως που αμφισβητήθηκε έντονα απο τους ξανθιώτες. Στο φινάλε του ματς οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο

Μετά από την ισοπαλία η ομάδα της Ξάνθης παρέμεινε στην τέταρτη θέση ανεβαίνοντας στους 23 βαθμούς, έναν λιγότερο απο ΠΑΣ και Παναιτωλικό που ισοβαθμούν στην δεύτερη θέση, και 2 περισσότερους απο τον πέμπτο Άρη. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ιορδάνης Κατεριάδης με βοηθούς τους Ταγκαλίδη και Μίλτση της ΕΠΣ Πέλλας.

ΑΡΗΣ: Απαλάκης, Μαρμαρίδης, Δήμου, Βολανάκης, Βασιλόπουλος, Σάλιαρης, Σάιμπερτ, Κριμιτζάς, Γραμμένος, Καλαϊτζής, Ζησόπουλος.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Κοτσάκης, Νιαζήφογλου, Τσιεγγελίδης, Μανίσογλου, Δήμος, Κωσταρέλης, Χασάνογλου (76′ Μπαζοΐδης), Γκαρνέτας (60′ Δημητριάδης), Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης, Μολώνης (46′ Τσιπούρας).

Share it