Search

Με 20αδα κόντρα στον Πανσερραϊκό η Ασπίδα Ξάνθης!

Με δύο σημαντικές επιστροφές θα αντιμετωπίσει, καιρού επιτρέποντος, τον Πανσερραϊκό η Ασπίδα Ξάνθης το μεσημέρι της Κυριακής(15:00, LIVE Sportsaddict).

Ο Χρήστος Σαμαράς μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κυριαζίδη, που εξέτισε και επιστρέφει, και Χριστοφορίδη εν αντιθέση με τον Κατσή που δεν μπορεί να αγωνιστεί. Στα θετικά για τον τεχνικό της Ασπίδας και το γεγονός της ετοιμότητας του Μάριου Χατζηγεωργίου που ξεπέρασε το πρόβλημα στο δάχτυλο.

Πέρα όμως απο τα αγωνιστικά στην Ασπίδα υπάρχει εκνευρισμός για την μη αναβολή των αγώνων, καθώς το ΔΑΚ είναι σε πολύ κακή κατάσταση, άλλωστε βρέχει επί 4 ημέρες αδιάκοπα στην πόλη, με την ομάδα μάλιστα να μην έχει κάνει καν κανονική προπόνηση μετά το ματς της Καβάλας.

Αναλυτικά την αποστολή της Ασπίδας απαρτίζουν οι: Χατζηγεωργίου, Κασαμπαλής, Δογανίδης, Ζώτος, Κοντογιαννίδης, Σαμαράς, Χατζηπαρασκευάς, Μωυσίδης, Χατζηπαπάς, Κωτίδης, Κούπας, Μαλαδένης, Μερακλής, Νικολούδης, Νταμπανλής, Παπαδόπουλος, Σάββογλου Ρ., Σάββογλου Β., Χριστοφορίδης, Κυριαζίδης και Βαγιανός

Share it