Search

Ήττα στην Θεσσαλονίκη για τους Παίδες της Ξάνθης που τελείωσαν το ματς με 9 παίκτες!

Την ήττα με 3-0 γνώρισε η Κ15 της Ξάνθης απο την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στο γήπεδο της Τριανδρίας, στα πλαίσια της 18ης αγωνιστικής του Παιδικού πρωταθλήματος της Super League.

Σε ένα παιχνίδι πάντως που οι νεαροί παίκτες της Ξάνθης πέρα απο την ήττα είχαν και σημαντικές απώλειες παίζοντας μόλις απο το 10′ με παίκτη λιγότερο λόγο αποβολή του Κουτσού και ενώ ο Άρης ήταν μπροστά στο σκορ με γκολ του Τάλκα στο 12′, ενώ στο 66′ και ενώ λίγο νωρίτερα η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε προβάδισμα δύο γκολ με σκόρερ των Τσιάτσιο, αποβλήθηκε και ο Πατήρας κάνοντας ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ξανθιώτικης ομάδας. Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε στο 75′ με τέρμα του Βρεττά

Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη παρέμειναν στην 2η θέση με 17 βαθμούς είδαν όμως τον Άρη 11 αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου να μειώνει την απόσταση στους 3 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Μαρόπουλος με βοηθούς τους Κουφό και Κουρμαδιά της ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΑΡΗΣ: Κυριαζής, Στεφανίδης, Ξανθόπουλος, Τάλκα, Κοτινάκης, Τσιάτσιος, Τσ’ερα, Παναγίδης, Ελευθερούδης, Χατζηιωάννου, Κασαπίδης

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Τσομπανίδης, Δημητριάδης (52′ Τυριάκης), Γιουρούκ (50′ Μαρκοσιάν), Κουτσός, Καραγιαννίδης, Μετεντζίδης, Παροτσίδης, Αναστασιάδης, Ανθουλάκης (64′ Χότσκα), Πατήρας, Ιωσηφίδης.

 

 

Share it