Search

Στην Θεσσαλονίκη για διπλή μάχη κόντρα στον Άρη με φόντο το Final 4 Έφηβοι και Παίδες της Ξάνθης!

Διπλή μάχη με αντίπαλο την Άρη θα έχουν τα τμήματα Εφήβων και Παίδων της Ξάνθης, έχοντας ως φόντο αμφότερα την μάχη που δίνουν για την παρουσία τους στα αντίστοιχα Final 4 της ηλικιακής τους κατηγορίας στην Super League.

Η Κ-17 του Κώστα Προδρομίτη φιλοξενείται το Σάββατο στο γήπεδο της Τριανδρίας από την αντίστοιχη ομάδα του Άρη για την 18η αγωνιστική ημέρα σε ένα σημαντικό παιχνίδι από βαθμολογικής άποψης για την μάχη της 2ης θέσης που οδηγεί στο final four, με την Ξάνθη να βρίσκεται αυτή την στιγμή στην τέταρτη θέση με 22 βαθμούς ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης στην 5η με 20. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 12:30 και διαιτητής θα είναι ο Ιορδάνης Κατεριάδης με βοηθούς τους Ταγκαλίδη και Μίλτση της ΕΠΣ Πέλλας.

Η Κ-15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη μετά το ρεπό της προηγούμενης εβδομάδας, επιστρέφουν σε αγωνιστικούς ρυθμούς αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (14:45) την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στο γήπεδο Τριανδρίας. Η ξανθιώτικη ομάδα είναι στην 2η θέση με 17 βαθμούς ενώ οι γηπεδούχοι έχουν 11 πόντους και είναι στην 3η, σε μια αναμέτρηση που οι ξανθιώτες με νίκη θα βάλουν γερές βάσεις για την παρουσία τους στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Νίκος Μαρόπουλος με βοηθούς τους Κουφό και Κουρμαδιά της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Share it