Search

“Κούνησε μαντήλι” και ο Νουράνγκουα!

Παρελθόν εδώ και κάποιες ώρες απ’ την Αθλητική Ένωση Κομοτηνής αποτελεί ο διαγώνιος, Νέλσον Νουράνγκουα. Ο αθλητής απ’ τη Ρουάντα προστίθεται στις αποχωρήσεις των Πάουλο Ρενάν και Ρενάν Σάντος και έτσι κανείς απ’ τους ξένους που αποκτήθηκαν το Καλοκαίρι δεν συνεχίζει στην Κομοτηνή.

Ο Νουράνγκουα είχε εντυπωσιάσει στα πρώτα παιχνίδια, όπου η Α.Ε.Κομοτηνής συνολικά έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις, με την απόδοσή του και τα στατιστικά του να πέφτουν μετά τις πέντε πρώτες αγωνιστικές.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου μισού του πρωταθλήματος ήταν απ’ τους πρώτους σκόρερ της Volley League, έχοντας 142 πόντους.

Ήταν ένα απ’ τα “βαρόμετρα” της απόδοσης της ομάδας του Κρεούζη, που η μέρα στην οποία βρισκόταν “καθόριζε” την επιθετική απόδοση της Α.Ε.Κομοτηνής.

Η Κομοτηναίοι πλέον βρίσκονται σε αναζήτηση παίκτη που θα καλύψει το κενό του ακραίου απ’ τη Ρουάντα.

Τον αθλητή αποχαιρέτησε ο Διευθυντής Επικοινωνίας του συλλόγου με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης με μήνυμα συνοδευόμενο από κοινή τους φωτογραφία.

A difficult day… it s time to say goodbye to a very good friend.. i wish you good luck in your life and career because you deserve it.. dont forget that everything happens for a reason…

“Μία δύσκολη μέρα. Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω έναν πολύ καλό φίλο. Σου εύχομαι καλή τύχη στη ζωή και την καριέρα σου γιατί το αξίζεις. Μη ξεχνάς πως όλα γίνονται για κάποιο σκοπό”.

Share it