Search

Με Θρακιώτες πρωταγωνιστές έγραψε ιστορία ο Νέστος Χρυσούπολης! Το ρεκόρ του Άρη που έσπασε και οι 3 αήττητες σε όλη την χώρα!!!

Δίχως στάση συνεχίζει την εντυπωσιακά του πορεία ο Νέστος Χρυσούπολης, που νίκησε και στο Οφρύνιο τον Αετό και παρέμεινε όχι μόνο στην κορυφή του ομίλου αλλά έσπασε και ένα ιστορικό ρεκόρ για τον πρώτο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Πιο συγκεκριμένα η ομάδα του Ξανθιώτη τεχνικού, Κυριάκου Κετσιεμενίδη με το διπλό στο Οφρύνιο έφτασε της 15 αγωνιστικές αήττητη σπάζοντας το ρεκόρ του Άρη απο την περίοδο 2015-2016, όταν οι “κίτρινοι” είχαν 14 σερί ματς αήττητοι(13 νίκες, 1 ισοπαλία και μάλιστα με το Νέστο) προτού χάσει την 15η αγωνιστική στην Δράμα απο την Δόξα.

Επίτευγμα ιδιαίτερα σημαντικό που δείχνει  την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στον σύλλογο  της Χρυσούπολης που είναι ανάμεσα στις 3 ομάδες που παραμένουν αήττητες σε όλη  την Γ’ Εθνική κατηγορίας μαζί με Νίκη Αγκαθιάς και Νίκη Βόλου.

Η ομάδα του Νέστου μετρά σε 15ματς 12 νίκες και 3 ισοπαλίες έχοντας σκοράρει 32 τέρματα και δεχτεί 10. Η Νίκη Βόλου μετρά επίσης 13 νίκες και 2 ισοπαλίες στον 4ο όμιλο. Ενώ η Νίκη Αγκαθιάς είναι η ομάδα της…ισοπαλίας έχοντας σε 15 αγωνιστικές στον 2ο όμιλο, 7 νίκες και 8 ισοπαλίες όντας μάλιστα η μοναδική εκ των αήττητων του πρωταθλήματος που όχι μόνο δεν είναι πρώτη αλλά τρίτη στον όμιλο της.

Πολύ μεγάλο ρόλο σε αυτή την εντυπωσιακή πορεία του Νέστου παίζουν και οι Θρακιώτες, καθώς δεν είναι μόνο η καθοδήγηση της ομάδας απο τον ξανθιώτη Κυριάκο Κετσιεμενίδη αλλά και το εντυπωσιακό γεγονός πως σε μόλις μια νίκη του Νέστου δεν σκόραρε κανένας Θρακιώτης(απο τα συνολικά 3 ματς, στα δύο είχαμε λευκή ισοπαλία).

Άλλωστε ειδικά στις τρεις τελευταίες νίκες του Νέστου σκόραραν αποκλειστικά Θρακιώτες ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τον ξανθιώτη Αλέξη Μελισσόπουλο σε αυτή την πορεία να έχει σκοράρει 7 τέρματα, ο Εβρίτης Ανδρέας Μκρτσιάν 5, ο Κομοτηναίος Γιώργος Γκουτσίδης 2, ο ξανθιώτης Νίκος Μελισσόπουλος 3 ενώ 1 γκολ έχει βάλει και ο Εβρίτης Δήμος Τζελέπης. Συνολικά δηλαδή τα 18 απο τα 32 τέρματα του Νέστου έχουν Θρακιώτικο χρώμα, ενώ απο εκεί και πέρα έχουν 4 γκολ ο Παύλος Καθάριος Καθάριος 4 απο 3 οι Παρουτσής και Τζαμπέγια στα 2 είναι ο Μπέλιτς, 1 ο Περσίδης ενώ έχει σημειωθεί και 1 αυτογκόλ.

Βέβαια πέρα απο τα γκολ σημαίνοντα ρόλο στην πορεία του Νέστου έχουν επίσης και ο ξανθιώτης Παύλος Ευθυμιάδης με γεμάτες συμμετοχές,ο ξανθιώτης Λάζαρος Παπαδόπουλος αλλά και ο επίσης Ξανθιώτης Λάζαρος Ορφανίδης που αποκτήθηκε την χειμερινή περίοδο και μετρά συνεχόμενα ματς με πολύ καλές εμφανίσεις.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα 15 ματς του Νέστου:

Αλέξανδρος Κιλκίς – Νέστος Χρυσούπολης  0-0

Νέστος Χρυσούπολης – ΑΕ Καλαμπακίου 2-2 (Μκρτσιάν 2)

Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αλεξανδρούπολης  4-2(Τζαμπέγια, Καθάριος, Μελισσόπουλος Αλ., Περσίδης)

Ασπίδα Ξάνθης – Νέστος Χρυσούπολης  0-4(Τζαμπέγια, Καθάριος, Μελισσόπουλος Αλ., Τζελέπης)

Νέστος Χρυσούπολης – Καβάλα  3-2(Μελισσόπουλος Αλ. 2, αυτογκόλ)

Κεραυνός Πέρνης – Νέστος Χρυσούπολης  0-0

Νέστος Χρυσούπολης -Άρης Αβάτου  2-0(Καθάριος, Μελισσόπουλος Αλ.)

Πανσερραϊκός – Νέστος Χρυσούπολης  1-2 (Τζαμπέγια, Παρουτσής)

Απόλλων Παραλιμνίου – Νέστος Χρυσούπολης  0-1(Μελισσόπουλος Ν.)

Νέστος Χρυσούπολης – Ορφέας Ξάνθης  3-1(Παρουτσής 2, Μκρτσιάν)

ΠΑΟΚ Κοσμίου – Νέστος Χρυσούπολης  0-3(Μπέλιτς, Καθάριος, Μκρτσιάν)

Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Σιδηροκάστρου 2-0(Μελισσόπουλος Ν., Μπέλιτς)

Νέστος Χρυσούπολης – Αλέξανδρος Κιλκίς  2-0(Μελισσόπουλος Ν., Μκρτσιάν)

ΑΕ Καλαμπακίου – Νέστος Χρυσούπολης  1-2(Μελισσόπουλος Αλ., Γκουτσίδης)

Αετός Ορφανού – Νέστος Χρυσούπολης  1-2(Μελισσόπουλος Αλ., Γκουτσίδης)

Share it