Search

Photos: Απο την άσπρη βούλα έσπασε το αήττητο σερί του Άρη Αβάτου απο την ΑΕ Καλαμπακίου που πήρε “χρυσό” τρίποντο!

Ήττα μετά απο σχεδόν 2,5 μήνες υπέστη ο Άρης Αβάτου που έτρεχε σερί 7 αγώνων αήττητου όμως η ΑΕ Καλαμπακιού κατάφερε να φύγει με το τρίποντο της νίκης απο το ΑΟΞ με εύστοχο χτύπημα στην μοναδική της τελική στο τέρμα του Άρη!

Το ματς λόγω της συνεχούς βροχόπτωσης και του ήδη βαρύ αγωνιστικού χώρου ήταν πάρα πολύ κακό, με τους ξανθιώτες στο πρώτο μέρος να έχουν την κυριαρχία αλλά χωρίς να μπορούν να βγάλουν φάσεις στην εστία του Κελετζή, με την ΑΕΚ να έχει εξαιρετικό στήσιμο κλείνοντας τους χώρους.

Μια απο τα ίδια και στην επανάληψη με τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή όμως το ματς να δείχνει πως θα κριθεί στο… λάθος. Κάτι τέτοιο πήγαν να εκμεταλλευτούν οι γηπεδούχοι στο 67′ με τον Γκέκα στην μοναδική λάθος αντιμετώπιση φάσης απο την άμυνα της ΑΕΚ να βγαίνει απέναντι στον Κελετζή με τον κίπερ των φιλοξενούμενων να σταματά με τα πόδια το σουτ του Γκέκα κρατώντας το μηδέν.

Στο 74′ και σε μια ανύποπτη φάση ο Κωνσταντινίδης τσίμπησε την μπάλα προλαβαίνοντας το τάκλιν του Μίλλερ κερδίζοντας το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο ίδιος για το 0-1. Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι πίεσαν έκαναν  κάποια μακρινά σουτ με τους Κρασώνη, Σαρηγιαννίδη και Ζωσιμίδη χωρίς όμως ιδιαίτερο αποτέλεσμα με την ΑΕ Καλαμπακίου να κρατά σχετικά άνετα το σπουδαίο τρίποντο.

Νίκη χρυσάφι για την ομάδα της Δράμας που ανέβηκε στους 14 βαθμούς και αναπτέρωσε της ελπίδες της για παραμονή, με την ΑΕΚ μάλιστα την Κυριακή να παίζει εκ νέου στο ΑΟΞ αυτή την  φορά με τον Ορφέα. Κακή ήττα για τον Άρη που ωστόσο έμεινε στην τέταρτη θέση  με 25 βαθμούς έχοντας μπροστά της ένα πολύ δύσκολο ματς την Κυριακή με τον ΑΟΚ στο “Ανθή Καραγιάννη”

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κεφίλης της ΕΠΣ Έβρου, με βοηθούς τους Καρακασίδη και Δανδανίδη της ΕΠΣ Θράκης

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αμουτζάκης, Κούτρας(78′ Αλήογλου), Μπουνταγκίδης, Κουτσούμπας, Μίλλερ, Δόντσος(89′ Κιουμουρτζής), Σαρηγιαννίδης, Ζωσιμίδης, Γκέκας, Κρασώνης(82′ Μπουλούτ), Γκέκας, Κοτόπουλος(65′ Σιχλοιμίρης)

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ: Κελετζής, Κυσσίδης, Θεοδοσιάδης, Κλογκέρι, Μίτρε, Στάικος, Τσερκέζος, Μαυροβασίλης, Λάμπρου(90′ Καλαϊτζίδης), Κωνσταντινίδης(84′ Τζιβανάκης), Παυλίδης(75′ Αραμπατζής)

http://

Share it