Search

Ο απολογισμός της 14ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣ Θράκης!

Με απολογισμό 15 γκολ, 4 νίκες γηπεδούχων, 1 ισοπαλία και 1 νίκη φιλοξενούμενου συνεχίστηκε η αγωνιστική δράση στην Α’ ΕΠΣ Θράκης Chris & Eve Mansion.

Διπλό ο Ίασμος επί του Πανθρακικού, κέρδισε την ισοπαλία η Ξυλαγανή, σημαντικές νίκες για Σάπες και Κοπτερό, τρίποντα για Σώστη και Σιδηροχώρι.

Όπως συνέβη και με όλα τα παρακάτω παιχνίδια, έτσι και στα ματς των επόμενων αγωνιστικών, θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθείτε LIVE την εξέλιξή τους λεπτό προς λεπτό, μέσω του SportsAddict!!

Δόξα Σώστη-Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων 3-0

Αν και δυσκολεύτηκε για ένα ημίχρονο κόντρα στον ανανεωμένο Σπάρτακο Αγίων Θεοδώρων, η Δόξα Σώστη επικράτησε τελικά με 3-0. Στο 56′ ο Ανδρίκου με απευθείας εκτέλεση φάουλ άνοιξε το σκορ, στο 67′ ο Καραμιχάλης έκανε το 2-0 και στο 90′ ο Κυρανούδης σημείωσε το τελικό σκορ.

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου-Δόξα Προσκυνητών 2-0

Με 2-0 επικράτησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου της Δόξας Προσκυνητών διατηρώντας σταθερή την διαφορά της από την κορυφή. Στο 34′ ο Λεφής άνοιξε το σκορ και στο 75′ ο Αθανασιάδης διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΠΣ Πανθρακικός-Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου 0-4

Με το εμφατικό 0-4 κέρδισε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου τον Πανθρακικό στο ντέρμπυ της αγωνιστικής. Αναλυτικό ρεπορτάζ ΕΔΩ!

Δόξα Γρατινής-Ορφέας Ξυλαγανής 1-1

Ισόπαλοι με 1-1 αναδείχθηκαν Δόξα Γρατινής και Ορφέας Ξυλαγανής. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32′ με τον Στοΐνοβιτς και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 85′ με τον Βουλγαρίδη, ο οποίος αγωνίζεται και πάλι υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Τσιπουργκένη. Να σημειωθεί πως ο νεοφερμένος φορ των φιλοξενούμενων απώλεσε και μεγάλη ευκαιρία στο 88′ ώστε να χαρίσει το τρίποντο στην νέα του ομάδα.

Ελπίδα Σαπών-Αναγέννηση Παγουρίων 3-0

Με 3-0 επικράτησε η Ελπίδα Σαπών της Αναγέννησης Παγουρίων κατακτώντας ένα σημαντικό τρίποντο στην μάχη για την είσοδο στην εξάδα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 65′ με τον Μεμέτ Εμρέ, στο 85′ ο Μπόζης έκανε το 2-0 και στο δύο λεπτά αργότερα ο Μεμέτ Εμρέ και πάλι πέτυχε το τελικό 3-0.

Βιστωνίδα Κοπτερού-Ορφέας Στρύμης 1-0

Με το αγαπημένο της σκορ κέρδισε και τον Ορφέα Στρύμης η Βιστωνίδα Κοπτερού, σκαρφαλώνοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε στο 20′ ο Αραμπατζής Γ.

Θυμηθείτε την βαθμολογία μετά την 14η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Θράκης.

Share it