Search

Βαριά ήττα της Ασπίδας απο την Καβάλα! Σκόραρε ο Λίτσκας, ντεμπούτο με ΑΟΚ για Δεμένικο(+pics)

Με μισή ομάδα παρατάχθηκε στο “Ανθή Καραγιάννη” η Ασπίδα που ήταν κατώτερη των περιστάσεων γνωρίζοντας βαριά ήττα απο την Καβάλα. Το πρώτο του γκολ στην επιστροφή του στον ΑΟΚ πέτυχε ο Εβρίτης Γιώργος Λίτσκας, ντεμπούτο με την φανέλα των γηπεδούχων απέναντι μάλιστα στην πρώην ομάδα του έκανε ο Μανώλης Δεμένικος

Το παιχνίδι δεν χρίζει ιδιαίτερης κριτικής με το 8-0, το σκορ ημιχρόνου ήταν 5-0, να πληγώνει την Ασπίδα που υπέστη την πιο βαριά ήττα της φετινής χρονιάς.

Μόλις στο 12′ οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Τσούτσης πήρε το ριμπάουντ απο το σουτ στο δοκάρι του Λίτσκα και απο κοντά έκανε το 1-0. Στο 15′ ο Βασίλης Γαβριηλίδης κάνει το 2-0 με σουτ, ενώ στο 23′ ο Τσούτσης με κεφαλιά ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Στο 33′ ο Ζέρης με πλασέ έκανε το 4-0, με τον Τσούτση να κάνει χατ-τρικ στο 41′ διαμορφώνοντας το 5-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Μωυσίδης στο ντεμπούτο του με την φανέλα της Ασπίδας έκανε το σουτ χωρίς να βρει στόχο στην μοναδική στιγμή της Ασπίδας, με τον Τσούτση να σκοράρει ξανά στο 70′ για το 6-0 και ενώ λίγα λεπτά νωρίτερα ο Κασαμπαλής σταμάτησε τα σουτ των Λίτσκα και Αδαμάκη. Στο 77′ ο Αδαμάκης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 7-0, με τον Εβρίτη Γιώργο Λίτσκα στο 81′ να σκοράρει για το 8-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

Ντεμπούτο με την φανέλα της Ασπίδας για Μωυσίδη και Βασίλη Σαββόγλου, με την ομάδα του Χρήστου Σαμαρά να καλείται να μαζέψει τα “κομμάτια” της και να βγάλει αντίδραση στο Κυριακάτικο ματς με Πανσερραϊκός. Ξανά εντός με ομάδα της Ξάνθης αγωνίζεται ο ΑΟΚ που υποδέχεται τον Άρη Αβάτου την Κυριακή.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιαμάνης με βοηθούς τους Χασιώτη και Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας

ΑΟΚ: Δεμένικος, Ζέρης(46` Μαλαμίδης), Λυμπεράκης(60` Αδαμάκης), Κασμερίδης(55` Τουμανίδης),  Τόσκας, Γαβριηλίδης, Μπλιός, Θωμαϊδης, Βαλαβανόπουλος(66` Παπαδόπουλος), Τσούτσης, Λίτσκας.

Ασπίδα Ξάνθης:  Κασάμπαλης, Σαμαράς(65` Χατζηπαρασκευάς), Κοντογιαννίδης, Νικολούδης, Μερακλής, Νταμπανλής, Μαλαδένης, Κωτίδης(65` Σαβόγλου Β.), Δογανίδης(46` Μωυσίδης), Παπαδόπουλος Ν.(46` Κούπας), Σαβόγλου Ρ.

Photo Credits: Λάσκαρης Τσούτσας, Τάσος Πατσίδης

Share it