Search

Με 21 παίκτες και Ντίρεσταμ η αποστολή της Ξάνθης για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό για το Κύπελλο και Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα!

Το πρωινό της Τρίτης ολοκληρώθηκε η μικρής διάρκεια προετοιμασία της Ξάνθης για τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης (19:30) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ξανθιώτικη ομάδα θα απουσιάσει από την βάση της μέχρι την Κυριακή, καθώς μετά το παιχνίδι κυπέλλου υπάρχει ο αγώνας του Σαββάτου στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης αναχώρησε η 21μελής αποστολή που επέλεξε ο Μίλαν Ράσταβατς για τις επόμενες δύο αναμετρήσεις και πριν τις αναμετρήσεις θα αποφασίσει για τις τελικές 18άδες, χωρίς να υπολογίζει τον τιμωρημένο λόγω καρτών Χρήστο Λισγάρα για το παιχνίδι πρωταθλήματος ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Γέντρισεκ για τον αγώνα του Κυπέλλου μετά της ενοχλήσεις που ένιωσε. Ενώ στην αποστολή για πρώτη φορά θα βρίσκεται και ο Σουηδός Μίκαελ Ντίρεσταμ

Η ομάδα της Ξάνθης ταξίδεψε την Τρίτη για την Αθήνα, όπου και θα προπονηθεί και την Πέμπτη, πριν το νέο ταξίδι και την τελευταία προπόνηση στο Αγρίνιο την Παρασκευή.

Αναλυτικά η αποστολή: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Ντίρεσταμ, Συλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Αλμέιδα, Μπαξεβανίδης, Χατζητερζόγλου, Θυμιάνης, Καμαρά, Μελιόπουλος, Κοβάσεβιτς, Μπαριέντος, Τζουρίτσκοβιτς, Μπρίτο, Μελισσόπουλος, Καντά, Γέντρισεκ, Σαρπόνγκ, Κάστρο.

Share it