Search

Pre Game: Τοπικό ντέρμπι στην Ξάνθη και εξόρμηση για τους Θρακιώτες στην 15η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής(15:00 LIVE SportsAddict.gr)

Με τα παιχνίδια της 15ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, παιχνίδια  τα οποία όπως κάθε Κυριακή θα παρακολουθήσετε την ζωντανή εξέλιξη μέσα απο το Sportsaddict.

Ιδιαίτερα σημαντικό ματς θα γίνει στην Ξάνθη με τον Άρη Αβάτου να αντιμετωπίζει την Ασπίδα Ξάνθης, με τους φιλοξενούμενους να έχουν το μεγάλο κίνητρο στο τοπικό ντέρμπι όμως και το Άβατο θέλει να συνεχίσει το καλό σερί που θα το κρατήσει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Απο εκεί και πέρα το μενού περιλαμβάνει εκτός έδρας παιχνίδια για της ομάδες της Θράκης και μάλιστα ιδιαίτερα δύσκολα, ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ταξιδεύει στο Οφρύνιο οπού θα αντιμετωπίσει τον τρίτο της βαθμολογίας Αετό, ενώ ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης στις Σέρρες για να αντιμετωπίσει τον “πληγωμένο” Πανσερραϊκό. Τέλος με αρκετές απουσίες θα ταξιδέψει στο Κιλκίς ο Ορφέας Ξάνθης που θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Αλέξανδρο.

Απο εκεί και πέρα εκτός έδρας αγωνίζονται οι δύο πρωτοπόροι, με το Νέστο να παίζει στο Καλαμπάκι με την τοπική ομάδα ενώ η Καβάλα έχει τοπικό ντέρμπι με τον Κεραυνό Πέρνης στην Χρυσούπολη. Τέλος τοπικό ντέρμπι θα έχουμε και στις Σέρρες με τον Απόλλων Παραλιμνίου να αντιμετωπίζει τον Εθνικό Σιδηροκάστρου

Δέκα παίκτες σε αυτή τη στροφή του πρωταθλήματος δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής καθώς είναι τιμωρημένοι (θυμηθείτε εδώ).

Το Pre Game και την live ενημέρωση που θα ακολουθήσει στηρίζουν οι:

Freshco Ξάνθης

Στο Freshco είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας προτείνουμε γευστικές ιδέες που κάνουν αυτές τις ιδιαίτερες & σημαντικές ημέρες σας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ! Στην Ξάνθη θα μας βρείτε: 1ο κατάστημα: 40 Εκκλησιών 3, 2ο κατάστημα: Κ. Πλατεία Ξάνθης, 3ο κατάστημα: 3ο χλμ. Ξάνθης – Λάγους.

e-metafores Ξάνθης

Τώρα οι Μεταφορές – Μετακομίσεις – Ανυψώσεις γίνονται με τον πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο!!!

Μπρωκούμη 26Α, Ξάνθη 67100
τηλ.: 25415-52353 και 6973-313 505
email: [email protected]

Migato Ξάνθης

Στο Migato δεν βρείτε απλά το παπούτσι που σας ταιριάζει. Θα ερωτευτείτε με αυτό! Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε μοναδικά αξεσουάρ όπως τσάντες, σακίδια και πολλά άλλα. Στην Ξάνθη θα το βρείτε 28ης Οκτωβρίου 34-36.

To My Gas Cofee & More ήρθε για να σου αλλάξει τις συνήθειες του καφέ και των ροφημάτων, με εξαιρετικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση  στο 2ο Χιλιόμετρο Εθνικής Οδού Ξάνθης Καβάλας, αλλά και για delivery όπου εσείς βρίσκεται στο 2541 020000 το My Gas είναι έτοιμο να σου προσφέρει την ποιότητα που ζητάς στον καφέ και την εξυπηρέτηση. Μια δοκιμή θα σε πείσει

Σαν Παραμύθι

Στις Μεζεδοϊστορίες Σαν Παραμύθι, όλα τα αγαπημένα σας παραμύθια ζωντανεύουν στο πιάτο σας! Στο φιλόξενο και ζεστό του περιβάλλον, δίπλα στο τζάκι και στην ξυλόσομπα, μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας μαζί με σπιτικό κρασί και ζωντανή μουσική (κάθε Παρασκευή & Σάββατο) που κάνουν το γεύμα σας… παραμυθένιο! Κανάρη 7 στη Νέα Χηλή Αλεξανδρούπολης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Ορφέα Ξάνθης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης.

Θυμηθείτε την αποστολή του Άρη Αβάτου.

Θυμηθείτε την αποστολή του ΠΑΟΚ Κοσμίου.

Θυμηθείτε την αποστολή της Ασπίδας Ξάνθης.

Αναλυτικά οι διαιτητές και το πρόγραμμα στην 15η αγωνιστική του 1ου ομίλου, την εξέλιξη της οποίας θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε μέσα από το LIVE του SportsAddict.gr:

Γήπεδο ΑΟΞ: Άρης Αβάτου  – Ασπίδα Ξάνθης  (Κεφαλάς(Σερρών), Βερνέζης, Δεδονάκης της ΕΠΣ Καβάλας

Γήπεδο Σερρών: Πανσερραϊκός – Εθνικός Αλεξανδρούπολης  (Τακίδης, Χαραλαμπόπουλος, Ιωαννίδης της ΕΠΣ Κιλκίς)

Γήπεδο Κιλκίς: Αλέξανδρος Κιλκίς – Ορφέας Ξάνθης  (Τεβεκέλης, Αϊναλής, Νταβέλας της ΕΠΣ Μακεδονίας)

Γήπεδο Οφρυνίου: Αετός Ορφανού – ΠΑΟΚ Κοσμίου  (Χάψας(Σερρών), Παστιάδης(Δράμας), Σάκκος της ΕΠΣ Σερρών)

Γήπεδο Παραλιμνίου: Απόλλων Παραλιμνίου – Εθνικός Σιδηροκάστρου  (Χορόζογλου, Ραβικάλης, Κοτανίδου της ΕΠΣ Δράμας)

Γήπεδο Χρυσούπολης: Κεραυνός Πέρνης – ΑΟ Καβάλα  (Αγγελάκης, Τυριακίδης, Φράγιος της ΕΠΣ Μακεδονίας)

Γήπεδο Καλαμπακίου: ΑΕ Καλαμπακίου – Νέστος Χρυσούπουλης  (Θεοδωρόπουλος(Φλώρινας), Δεμερτζής, Δέλλιος της ΕΠΣ Πέλλας)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Share it