Search

Πλήρωσε τις απουσίες ο Ορφέας Ξάνθης που πάλεψε αλλά ηττήθηκε στο Κιλκίς

Έχοντας αρκετές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών η ομάδα του Ορφέα πάλεψε στο Κιλκίς όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με 2-1

Η ομάδα του Κιλκίς μπήκε ελαφρώς καλύτερα στο ματς και στο 29′ στην πρώτη ουσιαστικά καλή στιγμή της κατάφερε να πάρει το προβάδισμα, όταν μετά απο απόκρουση του Ρούφου σε σουτ του Αγαθαγγελίδη ο Αηδωνίδης εκμεταλλεύτηκε αδράνεια της άμυνας και με νέο σουτ άνοιξε το σκορ. Μετά το γκολ η ομάδα της Ξάνθης προσπάθησε να αντιδράσει χωρίς όμως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Αθανασίου.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΣτο δεύτερο μέρος η εικόνα ήταν εντελώς διαφορετική με τους Ξανθιώτες να μπαίνουν πολύ δυνατά δημιουργώντας τρεις πολύ καλές στιγμές, αρχικά με το σουτ του Χίντ Ιμέρ πέρασε λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι ενώ στόχο δεν βρήκε και  το σουτ του Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού στο 66, και ενώ λίγο νωρίτερα το σουτ του Βασίλη Καραγκιόζη βρήκε στοπ απο τον κίπερ του Αλέξανδρου Πάνω που είχε αρχίσει η ομάδα της Ξάνθης να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο στο 76′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον Προβατίδη να νικά τον Ρούφο για το 2-0. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα της Ξάνθης ήταν να μειώσει στο 87′ με τον Κώστα Ξαντινίδη.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Κιλκίς έφτασε τους 20 βαθμούς και έπιασε στην 7η θέση τον Ορφέα που επίσης έχει 20. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τεβεκέλης με βοηθούς τους Αϊναλή και Νταβέλα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Αλέξανδρος Κιλκίς (Μ. Κατσαβάκης): Αθανασίου , Μπουλγουρίδης , Βασιλειάδης , Τσαταλμπασίδης , Κώτσιας , Παπαδόπουλος Σ, Φουρτζίου (63’ Σερταρίδης ), Αηδονίδης ( 79’ Κάργας ), Αγαθαγγελίδης ( 90+ Τερζής), Προβατίδης, Καραγιάννης.

Ορφέας Ξάνθης (Μπ. Χατζημεστής): Ρούφος, Χακή Τζαμπάζ, Κατρανίτσας, Χασάνογλου(62′ Καραγκιόζης Β.), Μακράκης, Τορομανίδης, Χαλίλ Τανζού, Σουκρήογλου, Ξαντινίδης, Χίντ Ιμέρ, Καλλίδης(79′ Ζιγκολάρι)

Share it