Search

Από τον παράδεισο στην κόλαση σε ένα ημίχρονο και… κάτι ο Εθνικός στις Σέρρες

Τις βάσεις για βαθμό ή βαθμούς έβαλε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον Πανσερραϊκό ο Εθνικός, καθώς προηγήθηκε με 2-0, αλλά το δεύτερο μέρος ήταν εφιαλτικό με την ομάδα της Αλεξανδρούπολης να γνωρίζει τελικά την ήττα με 5-2. Σημαντικό ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι οι Σερραίοι κατάφεραν να μειώσουν σε 2-1 δευτερόλεπτα πριν την εκπνοή των πρώτων 45′.

Η ομάδα του Γιώργου Δίγκα πραγματοποίησε ένα ονειρικό α’ μέρος καθώς στο 21′ ο Μαλτέζος άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή, ενώ στο 36′ ο Δεδελούδης διπλασίασε τα τέρματα του Εθνικού. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου όμως ο Κονταξής θα μειώσει σε 2-1 και έτσι τα «λιοντάρια» θα φύγουν με ανεβασμένη ψυχολογία για τα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πανσερραϊκός μπήκε αποφασισμένος να πάρει το ματς. Στο 56′ με ένα εξαιρετικό σουτ του Κονταξή έξω από την περιοχή φέρνει το ματς στα ίσια. Οι Εβρίτες κράτησαν την ισοπαλία μέχρι το 70′ αλλά τότε ο Παπαβασιλείου μετά από σέντρα του Ομπόσου έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους. Δύο μόλις λεπτά μετά ο Γκούρτσας με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-2 και ο Παπαβασιλείου στο 80′ διαμόρφωσε το τελικό 5-2.

Συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Η. Εγγονίδης): Στεφανίδης, Μπάρδας, Αποστολόπουλος, Καστριτσέας, Κούτλας, Κεχαγιάς (76’ Πέτρου), Κονταξής (85’ Σαρέγκος), Ζιώγας (57’ Πέτρου), Παπαβασιλείου, Γκούρτσας, Ομπόσου (86’ Μπίλης).

Εθνικός (Γ. Δίγκας): Μπαμπλής, Δουρουγιδένης, Λυμπέρης, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Κούπας (81’ Αντωνιάδης), Λίτσιος (58’ Τσαπάνης), Μαλτέζος (76’ Μαρασλής), Γκαϊδατζής, Γκαβανόζης, Δεδελούδης (64’ Καρακασίδης).

 

Share it